Új Essence parfümszettek!

16:41 Varjúlány 0 Comments

Az Essence már többször is készített összeállításokat az illataiból és egy vagy két lakkból. Ezidáig azonban egyikről sem számoltam be, ugyanis magukat a parfümöket nem tartom jóknak, és a hozzájuk járó lakkok sem hoztak lázba. Most azonban egy pirosas árnyalatnak köszönhetően megtörtem. :)


Like a day in a candy shop: Szeretem az édes illatokat, és ez nem is a legtöményebb, amit valaha éreztem, mégis émelygek tőle. Valószínűleg az a problémám vele, hogy túl szintetikus, de ez most nem érdekes. Ugyanis a mellette lévő piros glitteres csodába sikerült első pillantásra belehabarodnom. Csak remélem, hogy élőben nem fog ennyire tetszeni, mert akkor bajban leszek.



A Like a new love-ot nem ismerem, de az ezzel együtt kapható epres árnyalat is csábít, egyedül az a mázlim, hogy nem annyira, mint az előző piros.


A Like the party of my life-hoz még szintén nem volt szerencsém, és azt hiszem, nem is lesz hosszú távú kapcsolatunk, ugyanis bár szépek a hozzá társított lakkok, egyik sem fogott meg különösebben.

Szeretitek az Essence illatait? A lakkok hogy tetszenek?:)


A képek forrása.

0 megjegyzés: