Catrice új szortiment

10:15 Varjúlány 0 Comments

A limitált kiadások mellett itt a Catrice új szortimentje is - ezúttal szakítottam a "hagyománnyal", és nem külön-külön képeket töltöttem fel a termékekről, mint korábban, mert arra most egyszerűen nincs energiám, de így legalább egyből láthatjátok a fantázianeveket is. :)

Szem:




A matt szemhéjpúderekre és a matt palettára nagyon kíváncsi vagyok, valamint a türkiz spirállal is szívesen tennék egy próbát, viszont a ceruzák és a sima szempillafestékek nem hoztak lázba.

Szemöldök, műszempilla:

Nagyon örülök, hogy a kedvenc szemöldökzselém új színnel bővül, valamint a wax is érdekesnek tűnik.

Száj:


A tartós rúzscsaládért máris jár egy piros pont, de a Clarins szájfény-hasonmás is említésre méltó. Az előbbiből egy árnyalatot mindenképp be fogok szerezni. :)

Arc:





Arc-fronton a fényes pirosítók és a bársonyos alapozók tűnnek a legérdekesebbnek, főként, hogy az alapból úgy tűnik, igazán világos is kerül a választékba.

Köröm: 




A Luxury Lacquers család egyből megdobogtatta a szívem, bármelyik árnyalatot elfogadnám belőle, de a sima lakkok közül is tudnék szemezgetni.

Primerek, eszközök:



Ebből a csoportból egyedül a sminkszivacsot érzem esélyesnek a kosaramba kerülésre, azt viszont nagyon, ugyanis az utóbbi néhány napban meglehetősen jó tapasztalatokat szereztem egy hasonló termékkel - kíváncsi vagyok, a Catrice mire lesz képes.

Mit szóltok az új szortimenthez?:)


0 megjegyzés: