Nem vált be: Figs & Rouge Cherry Blossom tinted lip balm

10:53 Varjúlány 0 Comments



Még áprilisban írtam a Korres rózsás ajakvajról, viszont vele együtt egy másik ajakápoló is hozzám került, amit bár nagyon szerettem volna szeretni, sajnos nem vált be.



Nem próbálom tagadni: a csomagolása tetszett meg, jópofa és vidám a tubusa. Különösebb gond sincs vele, a kupakja jól zár és kinyomni sem nehéz a terméket...


... még annak ellenére sem, hogy nem a leglágyabb állaggal rendelkezik.
Itt kezdődnek a problémák: viaszos, nehezen kenhető, sűrű és kellemetlen tapintású már az ujjbegyemen is, ráadásul az ajkamon ez a hatás csak tovább fokozódik, kifejezetten kényelmetlen viselni.


Valamelyest hidratál, de közel sem eléggé, cserepes ajkakra biztosan nem ezt venném elő elsőként. Továbbá az illata is zavaró, gyümölcsös jellegű, de én nagyon műnek érzem.

A fenti színmintán úgy tűnhet, hogy egy erősebb pink árnyalatról van szó, de felkenve közel sem ilyen intenzív, teljesen beleolvad az ajkamba és minimális fényt sem ad, így rajtam lényegében láthatatlan.

Ezt a kencét most nem tudom ajánlani, helyes a külseje, de sajnos semmi több, vannak ettől sokkal-sokkal jobb színezett és sima ajakbalzsamok is. 

0 megjegyzés: