Essence Effect eyeshadow - Ireland's nature

10:28 Varjúlány 0 Comments


Az Essence újdonságai közül az új krémes szemfestékekre figyeltem a legkevésbé, egy pillanatig sem jutott eszembe sokat várni tőlük - és ez nagy hiba volt. Szerencsére a bloggertalálkozón kaptam belőlük egyet, kipróbáltam, és azóta már tudom, hogy ez egy igencsak jól sikerült termék. Lássuk, miért. :)


A csomagolása viszonylag egyszerű, átlátszó tubus króm feliratokkal és króm kupakkal, valamint csőrös véggel.


A festék állaga még éppen annyira folyós, hogy könnyű legyen kinyomni, de ha a krémes és a folyékony jelző közül kellene választanom, én egyértelműen az elsőt találnám rá illőnek.  Erősen pigmentált, minimális mennyiség is elegendő belőle és nagyon könnyű szétteríteni a szemhéjon. Viszont van egy gyengéje is: a széleit képtelenség tökéletesen eldolgozni. Ezt orvosolható némi szemhéjpúderrel, de önmagában nem lehet maradéktalanul elsatírozni.

Az én árnyalatom a 04-es Ireland's nature. A képeken nagyon határozott aranynak tűnik, de én sokszor inkább metál sárgának látom. Alapvetően nem az én színem, legalábbis mostanában nem vagyok jóban az arannyal és a sárgával, de a strapabírósága miatt így is szívesen nyúlok érte. Ugyanis ez a kence nagyon tartós. Nagyon. Mindenféle alap nélkül reggel felkenem, és estére nem hogy nem ül bele a ráncokba, de a legminimálisabban sem kopik meg. Nem tudom eléggé hangsúlyozni: hihetetlenül ragaszkodó.

Összességében: Az egyetlen gyengéje ennek a festéknek a szélek eldolgozhatatlansága, de még ezzel együtt is le a kalappal. Biztosan fogok választani belőle további egy vagy két színt. :)

0 megjegyzés: