Elfogyott!#10

8:12 Varjúlány 0 Comments

Számomra (is) meglepő, de ez bizony már a tizedik "Elfogyott!" bejegyzés. Bevallom, mikor elkezdtem ezt a sorozatot, tartottam tőle, hogy vagy csak nagyon ritkán fogok tudni jelentkezni egy újabb adag kiürített termékkel, vagy gyorsan elmegy a kedvem tőle, de szerencsére nem így lett.:)


Az utóbbi hetekben nem sok sminknek értem a végére, csupán egy régi Essence trendkiadás bőrszínű szemhéjpúderének és a márka Made to stay korrektorának mondtam búcsút. Az előbbi nem volt kiemelkedő, de szerettem, az utóbbival viszont a végére nagyon megromlott a "viszonyom". Eleinte kedveltem, de minél többet használtam, annál inkább kiütköztek a gyengéi: nem fedett eléggé, nem is volt túl tartós, és ami a legrosszabb, szárított.

Az Alverde koffeines szempillaszérumának még a Glamour-napokon beszereztem az utánpótlását, azt hiszem, ez mindent elárul. Az egyetlen gondom az vele, hogy néha elfelejtem használni, de ezt leszámítva hibátlan. :)


A kis kiszerelésű Balea tusfürdőt egy olyan alkalommal vettem, amikor nem aludtam itthon, és gyorsan szükségem volt valami nem túl nagy helyet foglaló tusira. Erre a célra megfelelt, az illata sem volt rossz, de egyre kevésbé szimpatizálok a DM saját tusfürdőivel, nem érzem elég koncentráltnak őket, ezért nagyon gyorsan fogynak, és a legtöbb engem szárít is.

A Lush Sweetie pie tusolózselé már nagyon régóta a fürdőszobámban volt, kicsit körülményes volt a használata, ezért ritkán vettem elő, így csak most értem a végére. Érdekességnek megtette, nem bántam meg, hogy egyszer beruháztam rá, de újra nem venném.


A Nivea érzékeny bőrre való arclemosójából ez már a második vagy a harmadik tubusom volt, és még lesz pár, ugyanis ezt semmi pénzért nem cserélném le. Gyengéd, kicsit sem szárít és minden szennyeződést lehoz, ami a nap végére az arcomra kerül. Szuper kence, érdemes tenni egy próbát vele!

A mellette lévő Palmolive tusfürdő is állandó kedvenc - az alján maradt néhány cseppért ne haragudjatok, képtelenség volt mindent kinyerni belőle - , nyaranta nagyon jól esik a friss, de csöppet sem férfias illata, az állaga is remek, és még enyhén radíroz is. Ezt is bátran ajánlom! :)


Már többször is kifejtettem, hogy a Rexona Maximum Protection izzadásgátlói a leghatékonyabbak azok közül, amikkel eddig dolgom volt, viszont a lila verzió illatát nagyon nehezen viseltem (liliomos-virágos), ezért egy másik Rexonával felváltva használtam.
Az utóbbi nem nyújtott olyan tartós védelmet, de az illata sokkal tolerálhatóbb volt - nem hinném, hogy bármelyiket is pótolnám a jövőben, most a kék Maximum Protection-t használom, és eddig magasan az a favoritom, bár a zöld sem volt rossz. :)


Fogkrémekről nem szándékozom írni, de ez a Blanx megérdemli, hogy a hosszabb távú véleményemet is megosszam veletek. Zseniális ez a holmi, két hét után olyan eredményt értem el vele, mint a Plus White szettel. Én balga azonban nem ezt, hanem a sima verzióját vettem meg pótlásképp, az már közel sem ilyen jó, ezt viszont tényleg csak ajánlani tudom. :)
A Dove samponját nem sikerült megszeretnem, a hajam kócos és száraz lett tőle, továbbá a fejbőröm is húzódott a használata után, így a kevésbé féltett ecseteim tisztítására használtam el.


Haj-témában még két Got2b terméket ürítettem ki, a hővédő drogáriás viszonylatban nem volt rossz, de kicsit drágábban találtam sokkal jobbat, így nem hinném, hogy a jövőben ismét bekerülne a kosaramba. A már többedjére újravett hajfényen viszont nagyon gondolkodom, mert korrektül teljesített, még az én fakulásra hajlamos hajamnak is adott némi plusz fényt, és nincs is ötletem jobb alternatívára.

A fentieken kívül két szappannak mondtam búcsút, de ezt nyilván nem tudom illusztrálni: az egyik a Bomb málnás tortaszappanja, a másik a Lush Banana Moon volt. Az előbbi egyszerű gyümölcsös volt, nyár elején nagyon jól esett használni, az utóbbi viszont önmagában illatügyileg nem vált a kedvencemmé, viszont a Thierry Mugler Alien parfümmel csodás duót alkottak.

Ti fogyasztottatok el valamit mostanában?:)

0 megjegyzés: