Bourjois TWist up the VoluMe szempillaspirál

1:30 Varjúlány 0 Comments


Viszonylag ritkán írok szempillaspirálokról, mert rajtam fényképeken egyik sem hat túl meggyőzőnek, valamint a többségről nem is tudok semmi érdekfeszítőt megemlíteni.
Viszont a Bourjois TWist up the VoluMe-ról már az első használat után eldöntöttem, hogy be fogok számolni, mert olyan pillákat csinált, mint még soha semmi. De kezdjük az elején. :)


Fekete-fehér csomagolásban érkezik, engem valamiért a '60-as évekre emlékeztet a dizájnja. :)
Szerintem kimondottan szép, és a feliratok sem kezdtek még el kopni róla, ami jó pont.

A spirál érdekessége a két fokozatban használható kefe - ezúttal nem a néhány éve divatos plusz lehúzószárral tették két lépésessé a spirálfejet, hanem ennél trükkösebb megoldásról van szó.
A kupak felső, fehér részét csavarva a kefe valóban "átalakul":


Az első lépésben egy viszonylag hosszú és keskeny, tüskékkel egyenletesen borított fejet látunk, ami normál mennyiségű festéket vesz fel.


A második fokozatban a kefe "összehúzódik", rövidebbé és ducibbá válik, a tüskék pedig spirál alakban helyezkednek el, ezáltal sokkal több festék marad meg közöttük.

Én mostanában egyre inkább a folyós(abb) állagot kedvelem, azonban ez már az első pillanatoktól kezdve normál volt - nem túl száraz, de nem is igazán nedves. Ennek ellenére mint már írtam, engem is megdöbbentett a hatása, azonban ez csak körülbelül három hétig tartott. Utána ugyanis fokozatosan kezdett gyengülni a teljesítménye, előbb nem zseniálisnak, hanem "csupán" jónak éreztem, mostanra pedig átlagossá vált a tudása.

Csupasz pillákkal:


Az első fokozattal:


Az első, majd a második lépéssel:


Számomra még bőven elfogadható mértékben ragasztja össze a szempillákat, mindkét fokozat inkább dúsít, de az első még "karcsúbbá" teszi a szempillákat, ezáltal hosszabbnak is tűnnek, a második viszont egyértelműen a volument növeli.

A tartósság és az eltávolítás nagyon fontos számomra a spiráloknál, és ez mindkét akadályt remekül teljesíti. A nap végéig bírja minimális elkenődés vagy potyogás nélkül, ugyanakkor nagyon könnyen lemosható, ha szükséges, tiszta vízzel is oldható, micellás lemosóval pedig gyerekjáték a feloldása.

Kicsit sajnálom, hogy az idő előrehaladtával fokozatosan gyengül a teljesítménye, de még így is kiemelkednek tartom. :)

Melyik a kedvenc szempillaspirálotok?:)

0 megjegyzés: