H&M szerzemények

2:03 Varjúlány 0 Comments


Nem szoktam túl gyakran H&M-ben járni, és még akkor is nagyon ritkán találok bármit, ami nem tűnik elszabottnak rajtam és megfelelőnek érzem az anyagát.
Mostanában viszont többször is voltam H&M-ben, és három dolgot is hazahoztam, amivel egyből megdupláztam az üzletből származó ruhaneműim számát. Mivel ezek közül egy (vagy inkább másfél) a múltkori listámon is szerepelt a beszerzendők között, arra gondoltam, ezek megmutatása ideális lesz egy laza, vasárnapi bejegyzésnek. :)


Több inget is felpróbáltam, de egyedül a képen láthatót találtam megfelelőnek (a "sima", egyszerű  H&M ingek anyaga borrrzasztó!), ez viszont tökéletes. Nem a mostanában divatos elől rövidebb, hátul hosszabb fazon, ami nekem rettenetesen áll, hanem nagyon enyhén karcsúsított, az anyaga pedig meglepő, de mesés. Alig várom, hogy felvehessem. :)


Amilyen nadrágpárti vagyok ősszel, télen és tavasszal, annyira szeretem nyaranta a szoknyákat, azok közül is a szűk szabásúakat. Fekete ceruzaszoknyám már van, de azt olyan gyakran hordom, hogy végül úgy döntöttem, nem hagyom a boltban ezt sem, mert váltásnak ideális lesz.


A fenti ruha ritka rosszul mutat a képen, plusz a színe miatt még a szabása sem érvényesül, elnézést ezért.
Általában a hasonló fazonú darabok nekem nem állnak jól, és más verzióban ez sem volt jó, viszont ez a konkrét darab pont megfelelő. A kivágásától induló fodros díszítés egyenesen a kedvencem, nagyon-nagyon jól néz ki felvéve.
Ettől függetlenül még szeretnék egy klasszikusabb, szűk(ebb) fazonú vagy A-vonalú ruhát, ezért ezt csak egy fél pontnak számítom a 18-as listáról, de nagyon örülök neki.

Nem pontosan értem, hogy hogyan és miért és milyen kiárusítás keretében, de mindhárom darab féláron volt, így pedig pláne jó vételnek érzem őket. :)

0 megjegyzés: