Catrice SpectaculART szemhéjpúder és műszempilla

8:37 Varjúlány 0 Comments



Nagyon vártam már a Catrice SpectaculART limitált kiadását, ahogy telt-múlt az idő, úgy lettem egyre kíváncsibb a szemhéjpúderekre és a rúzsokra.

A rúzsokban élőben nagyon nagyot csalódtam, egyáltalán nem pigmentáltak sajnos, én általában szeretem az áttetszőbb szájravalókat, de ezek a színek szerintem akkor lettek volna jók, ha szépen fednek. A krémes pirosító nem fogott meg különösebben, sem a sima lakkok, a krémfinisűek most nem tudják megdobogtatni a szívem, az arany fedőlakk tetszett-tetszett, de a stop miatt lemondtam róla. A highlighter meglepően szép szerintem, végre nem arany, hanem bézs-rózsaszínes árnyalatú, de a teszter alapján úgy érzetem, nem lenne túl tartós a bőrömön, így az is ottmaradt, akár csak a filces tus.



A tincses műszempilla hatalmas pozitív meglepetés volt, szerintem csodás a doboza, és elég strapabírónak is tűnik, mindenképp újra fogom hasznosítani.



A pillákról túl sokat nem tudok mondani, azt hiszem, egy életre elegendőek lesznek, rugalmasak, egyáltalán nem kényelmetlen a viselésük, én semmi kifogásolnivalót nem találtam rajtuk.




A szetthez egy mini ragasztó is jár, egy az egyben olyan, mint az Essence alapszortimentjében lévő műszempillához tartozó, tudom, ezek általában használhatatlanok szoktak lenni, de ez szerintem egész jó! Nem mondom, hogy bármit kibír, de jobb híján ez is megteszi.:)




A szemhéjpúderek egytől-egyig nagyon csábítottak, de aztán háromról sikerült lebeszélnem magam valahogy, a Treasure It túl kékes, a So Precious nagyon hasonló az egyik krémes festékemhez, és a Bombay Bauble-től is van csupán egy-két árnyalattal különböző szemhéjpúderem, bár azért még mindig fáj a szívem.... Egyedül tehát az Artfully Lustrous jött haza velem, talán ez a legkevésbé különleges, de az ilyen színek fogyóeszköznek minősülnek nálam.:)






A csomagolása megegyezik a márka baked szemhéjpúdereivel, szerintem kifejezetten tetszetős, de ami igazán feldobja, az a púderek 3D-s préselése, fantasztikus!
Az állaga nagyon kellemes, puha, selymes (nem krémes!), és szerencsére csak nagyon minimálisan porol. 




Az Artfully Lustrous egy pezsgős-aranyszín, nem olyan egyedi, de a maga egyszerűségében szép és jól kihasználható szerintem.:) A pigmentáltságát és a tartósságát közepesnek mondanám, szemhéjalapozóval hibátlan.:)


Összességében elég felemásnak érzem ezt a kollekciót, a rúzsok és a lakkok szerintem kihagyhatóak, a műszempilla viszont jó vétel lehet, a szemhéjpúderek pedig csodaszépek, ha nincsenek még hasonló színeitek, érdemes vetni rájuk egy pillantást!:)


0 megjegyzés: