Tender Caramel

10:33 Varjúlány 0 Comments



Jó ideje nem volt már smink a blogon, köszönhetően annak, hogy ha egy-egy alkalomra összedobtam valami kicsit is érdekesebbet, már nem tudtam megfelelő fényviszonyok között lekapni, reggelente pedig egyszerűen nincs időm egy kis krémes festék/pirosító/szájfény kombónál többre, már az is ritkaságszámba megy, ha port teszek a szememre. Ezeket a "sminkeket" megmutatni rendszeresen úgy éreztem, nagyon unalmas lenne, de... már ilyen is rég volt, úgyhogy bátorkodok most előállni eggyel.:)

A L'Oréal Tender Caramel árnyalatát sokáig egy pillantásra se méltattam, mivel nem vagyok a barnás-bronzos színek híve... mígnem egyszer szembejött velem akciósan, és rájöttem, hogy ez egy csodás taupe, azóta rengeteget használom.:) 


 





Az egész mozgó szemhájamra a Color Infaillible került, majd a szélein finoman átmentem egy világos fényes árnyalattal, aztán egy matt bőrszínnel. A vízvonalamra zselés tus került, jöhetett a szempillafesték és a szememmel végeztem is.
Az arcomra csak egy leheletnyi pirosítót tettem, még a highlighter is elmaradt, pedig a képeket elnézve szükség lett volna rá... de mindegy már.
A számomon egy csillámos barackos-korall rúzst használtam, és ezzel el is készültem.


Arc:
Skin 79 Vital BB krém
E.L.F. Studio arcpirosító (Mellow Mauve)

Szemöldök:
Alverde szemöldökzselé (02; Braun)


Szem:
L'Oréal Color Infaillible szemhéjpúder (033, Tender Caramel)

Essence Wild Craft szemhéjpúder (Rosewood Hood) 
Catrice szemhéjpúder (090, Bring Me Frosted Cake)
Essence zselés tus (01, Midnight In Paris)
Lancome Hypnose Doll Eyes szempillaspirál 

Száj:
Fleur de Santé rúzs (Glittering Mauve) 


Ti hogy sminkeltek a rohanós reggeleken?:) 
 

0 megjegyzés: