Xmas Projekt - Asztali dísz

4:58 Varjúlány 0 Comments



Ezúttal az első fordulóval ellentétben rengeteg ötletem volt, rajzolgattam, tervezgettem, alapanyagokat kerestem, de volt egy félelmem, úgy sejtettem, hogy ezt a legtöbben adventi koszorúként fogjátok értelmezni, és nekünk olyanunk már van, nem akartam egy másodikat készíteni, így az enyém tényleg csak egy kis egyszerű dísz lett, nem koszorú.:)








- Először is azzal kezdtem, hogy fenyőgirlandból gyártottam egy mini koszorút.
Hagyományos adventihez is nagyon ajánlom ezt a megoldást, sokkal jobb, mint a készen kapható koszorúalap!

- Majd ezen körbetekergettem karácsonyi gyöngydekort, alul a két végét összekötöttem és ráhagytam másfél arasznyit, ezt akár masnira is lehet kötni, de én most csak így, szabadon hagytam. 

- Eztán a közepébe helyeztem egy gyertyatartót és néhány kis díszt, volt, amelyik eleve a gyertyatartóhoz tartozott, de néhányat én készítettem gyöngyből.

- Végül a tartóba tettem a gyertyát és el is készültem.:)

Ez is borzasztó egyszerűen és gyorsan elkészíthető, ha esetleg ti is belevágnátok, az egésznek csupán  annyi titka van, hogy a színeknek harmonizálniuk kell egymással, szinte lehetetlen elrontani.

Az íróasztalomon kapott helyet, a vizsgákra való tanulás, beadandókészítés közben nagyon jó néha rá-rá pillantani, már egyébként is karácsonyi lázban égek, de ez a kis dísz még rátett egy lapáttal.:)


Mindenképp nézzetek be a többiekhez is:

Bellala (Bellala Blog) 
CRaPTRaSH (CRaPTRaSH ViLáGa)
Verus (Lakkfan blog)


Ti készítettetek adventi koszorút vagy egyéb díszt?:)

0 megjegyzés: