Skin79 Vital BB krém

8:37 Varjúlány 0 Comments



Nagyon megszerettem a Missha Signature BB-met, tulajdonképp tavasz óta folyamatosan használtam, így aztán pár héttel ezelőttre már nem maradt a tubusában túl sok, ideje volt utánpótlás után nézni.:)
Sokat vacilláltam, mi kerüljön a kosaramba, a BRTC Jasmine Waterről rengeteg pozitívat olvastam, viszont tartottam az illatától, a Skin79 VIP GOLD leírása is szimpatikusnak tűnt, végül mégis a Vital mellé tettem le a voksom, és nem bántam meg.:)




Kerek dobozkában érkezik, ez a narancssárga szín szerintem telitalálat, önmagában is üdítő, én egyetlen aprócska kivételtől eltekintve -sajnos a feliratok hajlamosak a kopásra- elégedett is vagyok a csomagolásával. Ellenben aki kicsit is mobilabb tőlem, nem hinném, hogy oda lesz ezért a kiszerelésért, a fésülködőasztalon jól mutat, de utazáshoz nagyon ormótlan, arról nem is beszélve, hogy a pumpát nem védi semmi, én nem merném csak úgy bedobni a neszeszerembe. 



Sárgás tónusa van, én ennek annyira nem örülök, de pár perc alatt nagyon szépen igazodik a bőrhöz. Az illata minimális, próbáltam körülírni, de a meghatározhatatlan a legmegfelelőbb jelszó rá. Kicsit vegyszeres, nem a kedvencem, de ki lehet bírni. Az állaga sűrűbb, ugyanakkor könnyen terül, úgy emlékszem, a Bourjois Healthy Mix Serum alapozóm volt hasonló.


BB előtt:


BB után: 


Teljes sminkkel:


Én reggelente általában kézzel viszem fel, de ecsettel még szebben bele lehet dolgozni a bőrbe.
A fedését közepesnek mondanám, gyengébb, mint a Missha Signature, de a hétköznapokra úgy érzem, nekem ez is bőven elég. Nagyobb bőrhibákra, pirosságokra mindenképp kell korrektor, de az apróságokat szépen elfedi ez is. A mattítás nem az erőssége, meghagyja a bőr természetes fényét, de nekem ez télen csöppet sincs ellenemre.

Amit nagyon szeretek benne, az az, hogy úgy látom, valóban frissebbé, élettel telibbé teszi a fakó bőröm. Úgy érzem, minimálisan hidratál, táplál is, nekem ez közel sem elég, de egy kis pluszt jelent ennyi is.
Amiben nem olyan kiemelkedő, az a tartósság, négy-öt óra után már láthatóan megkopik, és sajnos a pórusaimba is hajlamos beleülni, de ez talán elnézhető neki.:)

Összességében: Normál, enyhén száraz, fakó bőrre szuper választás lehet ez a BB, a fedése szerintem a többségnek elég a hétköznapokra, egyedül talán olyanoknak nem javasolnám a csomagolása miatt, akik sokat utaznak.

0 megjegyzés: