Egy szuper sampon és tusfürdö

10:00 Varjúlány 0 Comments



Az utóbbi hetekben két nagyon klassz kencére is rábukkantam, de külön-külön talán mégsem érnek egy bejegyzést, így együtt mutatom be őket.:)

A hajammal elég sok problémám van, sok, kezelhetetlen, göndör, de ami a legrosszabb, hogy borzasztó durva tapintású, a selymes haj nekem tényleg csak álom. Általában károsodott hajra való sampont és balzsamot veszek abban a reményben, hogy a plusz táplálás majd jót tesz neki (holott egyáltalán nem töredezett a hajam, csak retttenetesen durva), de eddig csak egyvalami vált be rá igazán, a Garnier sárga flakonos családja. Az elmúlt bő fél évben mégis kísérletezésre adtam a fejem (szó szerint :D ), de semmi nem tudta überelni a Garniert, sőt, még csak megközelíteni sem. Egészen eddig.
Legutóbb véletlenszerűen lekaptam a polcról a Gliss Kur Shea Casmere-t, de nem vártam tőle sokat... aztán az első hajmosás közben sikerült már az illatával meglepnie, ez eddig a legkellemesebb illatú samponom, bár a család lila tagjának is szerettem ezen tulajdonságát, de ez még sokkal jobban tetszik.
Aztán szárítás közben tapasztaltam a következő pozitívumot, sikerült egészen puhává tennie a hajamat. Nem, még most sem mondanám kifejezetten selymesnek, de már nem is drótszerű, én már ennek is nagyon örülök, az én loboncomtól már ez is óriási eredmény.:)
Elméletileg táplálást  és rugalmasságot ígér a "kasmírtapintású" hajért, és teljesíti is, aki hasonló problémákkal küzd, mint én, annak szívből ajánlom!:)


A másik dolog, amiről feltétlen szerettem volna írni, az a Balea Young új tusfürdője, a Sweet Wonderland. Az állagukért, habzóképességükért nem vagyok oda ezeknek a tusfürdőknek, borzasztó gyorsan fogynak, ellenben kifejezetten jó árban vannak. Mindez erre is igaz, viszont az illata... hajh, kárpótol mindenért. Kakaós-csokis, mennyei, tényleg olyan, mintha csoki lepné el a fürdőszobát. Sajnos a bőrömön nem tart sokáig, de így is élmény használni.


Ti találkoztatok mostanában olyasmivel, amiben nagyon nagyot csalódtatok? 
Akár pozitívan, akár negatívan.:) 

0 megjegyzés: