Kívánságlista a lakk-stop utánra

9:10 Varjúlány 0 Comments

Számomra is meglepő, de lassan a végére érek a lakk-stopnak, juppí! Az utóbbi napokban el is kezdtem morfondírozni azon, hogy utána milyen szépségeket költöztetnék be szívesen a készletembe, és arra gondoltam, megmutatom nektek is ezeket.:)



Mostanában nagyon szimpatikussá váltak az ANNY lakkok, az elsőszámú kiszemeltem a Hello Hollywood fantázianevet viselő árnyalat, de mióta találkoztam ezekkel a képekkel, a Paradise On Earth is felzárkózott mellé.





A Bourjois téli lakkjairól már ódákat zengtem, a Gris nightomic-et továbbra is nagyon-nagyon különlegesnek tartom, keeeell!




Az IsaDora lakkjaitól eddig igyekeztem távol tartani magam, mert sejtettem, hogy rengeteg árnyalat tetszene, viszont az áruk nem épp baráti... Viszont legutóbb elkövettem azt a hibát, hogy kicsit jobban szemügyre vettem őket, és máris sikerült többe is belezúgnom. Leginkább talán a Black Amethyst tetszik, de a North Star-t és a Silk Road-ot is elfogadnám.



A Majestic Green óta tudom, lesz még L'Oréal lakkom, és már a kiszemelt árnyalatom is megvan: a Burgundy Diva. Élőben egyszerűen csodás, talán annyira nem tűnik extrának, de mégsem egy hátköznapi árnyalat.



A Max Factor új Glossfinity lakkjai először nem mozgatták meg a fantáziámat, de mostanra nagyon kíváncsi lettem rájuk. Főleg két árnyalat vonz, egy a Burgundy Divához hasonló bordó és az Angel Nails. Nem vagyok a nude lakkok híve, ezért nekem az ilyen színek merítik ki a bárhová-bármikor lakkok fogalmát.:)



 Love's Recipe



Walk On The Wild Side



Chic Reloaded


Az új Colour&Go lakkok minőségében elsőre nagyot csalódtam, részben ezért is fordultam más márkák felé, de... lehet, kéne majd még egy próbált tennem velük. Három árnyalattal szemezgetek, valószínűleg közülük lesz egy a befutó.:) 


Az új Essence lakkokkal szemben a Maybelline-k nagyon beváltak, ezért is gondoltam arra, hogy a kifogyóban lévő klasszikus piros lakkomat egy Coloramaval pótolom, a 75-ös tökéletesnek néz ki az üvegben.


Persze nem tervezem a fentieket mindet beszerezni, pláne nem egyszerre, de ezek azok a lakkok, amiket először meg fogok nézegetni közelebbről is, ha végzek a lakk-stoppal.:)

0 megjegyzés: