Amaze Shy Pink pirosító és Pink Peach szájfény

1:47 Varjúlány 0 Comments


Ezzel a teszttel (is) alaposan megcsúsztam, de legalább sikerült jól kiismernem mindkét kencét. Az Amaze szemfestékeit már próbáltam korábban, azok ha nem is lettek a legnagyobb kedvenceim, beváltak, így nagyon kíváncsi voltam, a vonal másik két terméke, a rúzs és a népszerű pirosító mit tud.  

Kezdjük a pirosítóval:
 


Hasonló a csomagolása a szemhéjpúderekéhez, csavaros a teteje és gumis borítású, eleinte ez nagyon tetszett, de mostanra kezdek rájönni, hogy sajnos hajlamos összeszedni minden kis szöszt.
Illata nincs, a pirosító maga elég puha, lazán préselt, szinte selymes, de kicsit porol sajnos, azonban szerintem még közel sem zavaró mértékben. A pigmentáltsága nem a legerősebb, de szépen építhető. A tartóssága olyan, mint egy átlagos por állagú pirosítóé: dél körül már nem árt pótolni.



A rúzs csomagolása nagyon, tényleg nagyon gyenge. Hasonló a Labellokhoz, de valahogy még azoktól is kevésbé strapabíróbb, annyira vékony műanyagból készült, hogy a menetek is átlátszanak az oldalán. Ezt sajnos biztosan nem lehet csak úgy a táskába dobni.
Enyhe, gyümölcsös (legalábbis annak szánt) illata van, ez sem a kedvencem sajnos, az állaga azonban már egész jó, krémes, könnyen kenhető. A tartóssága ennek is átlagos, étkezés után pótolni kell.


A pirosító egy természetes, melegebb rózsaszín, a dobozában még csillámosnak tűnik, az arcon azonban már egyáltalán nem az. Ennek kifejezetten szeretem a színét, nem túl harsány, de mégis egy kis életet lehel a fakó bőrömbe, szerintem csodás.:)
A rúzzsal már kicsit más a helyzet, elég világos, ráadásul hideg-gyöngyházas fénye van, a hullaeffekt határán mozog nálam, viszont így, önmagában ennek a színe is tetszik, csak sajnos rajtam nem az igazi.


Összességében: A pirosítót a nagyon apró hibái ellenére bátran ajánlom, mert remek darab lehet a hétköznapokon, a rúzsra viszont a gyenge csomagolása és az illata miatt nem tudom ezt mondani, szerintem könnyen találtok ennél jobb darabot is, akár a márkán belül is.

* A termékeket tesztelésre kaptam.

0 megjegyzés: