Guerlain KissKiss rúzsok - Müller Outlet

7:01 Varjúlány 0 Comments


Tegnap már mutattam ezeket a rúzsokat, a híres-neves Müller outletben akadtam rájuk, rajtuk kívül sok sminkterméket már nem találtam, néhány alapozó volt még a markától, valamint EL négyesek és szájkontúrceruzák, de engem azok nem hoztak lázba. 


A dobozuk számomra semleges, nem tetszik különösebben de nincs is gondom velük. Természetesen mindegyiken van szavatossági idő, erre érdemes figyelni, ugyanis egy 2012. decemberi lejáratú is a kezem ügyébe került.  


Maga a tok már kifejezetten tetszik, mutatós, van egy kis súlya is, jól záródik, látszik, hogy nagy odafigyeléssel tervezték meg. Egy aprócska gondom van vele, sajnos nagyon gyűjti az ujjlenyomatokat és fotózni sem éppen egyszerű, de az utóbbi nyilván nem a legfontosabb szempont.:)

 525, Folie de Grenat; 529, Cuivre Fusion; 541, Péche Fougueuse

Az 525-ös egy kissé bordós, fáradtabb piros, egy csöppnyi lila fényt is vélek felfedezni benne, az 529-es máris a kedvencem, ez egy rezes fényű korall, felkenve is csodás! Az 541-es egy narancsba hajló barack, igazi nyári-tavaszi árnyalat, a számon talán kicsit visszafogottabb, mint a színmintán. 

Az állaguk tökéletes, krémesek, lágyak, de mégsem mászkálósak, sőt, meglepően tartósak, egy ivás meg sem kottyan nekik, de még étkezés után is látszanak. Szerencsére nem szárítanak, sőt, én még hidratáló hatást is véltem felfedezni, formula tekintetében abszolút kedvencek, ebben valóban jobbak, mint bármelyik általam próbált pénztárcabarát rúzs.

Az illatuk elég érdekes, púderes-édes, legalábbis az 541-esnek és az 529-esnek, az 525-ös már kicsit másabb, és bevallom, emiatt aggódom is picit. Hasonló az illata az egyik Maybellinre rúzsomhoz, ami már nagyon a végén jár, ráadásul ennek a lejárata van a legközelebb, elméletileg 2013. decemberéig használható. Nem tudom, ez nem-e annak a jele, hogy már nincs minden rendben vele.
Igazság szerint nem nagyon merek vele kockáztatni, de kidobni is sajnálnám, nem tudom még, mi lesz a sorsa, mindenesetre a másik kettőnek nagyon örülök.:)


Ti lecsaptatok valamire az outletben?:)

0 megjegyzés: