IsaDora Silk Road

1:35 Varjúlány 0 Comments


Szemezgettem ugyan már korábban is az IsaDora lakkjaival, de igazán csak Edina bejegyzései hozták meg a kedvem a márka körömdolgaihoz.
Hosszas hezitálás után aztán az őszi/téli kollekcióból a Silk Road árnyalatra esett a választásom, annak ellenére, hogy a kék most nem tartozik a kedvenceim közé, viszont ezt nagyon különlegesnek éreztem.

Az üvege nekem tetszik, kicsit talán sok rajta a felirat, de alapvetően szép, és nagyon jól záródik. 6 millis, ami elsőre kevésnek tűnhet, pláne ebben az árkategóriában, de aztán alaposabban végiggondolva rájöttem, hogy nem sok lakk van, amiből ennél többet elhasználtam volna.



Az ecsete lapított és széles, nagyon széles. Emiatt kicsit ügyeskednem is kellett vele, de összességében ez is megszokható. Az állaga szuper, nem túl sűrű, könnyen terül, álom vele a lakkozás.
Általában nem szoktam írni a körömlakkok illatáról, kellemetlenek, de már megszoktam őket. Itt viszont muszáj megjegyeznem, hogy az átlagostól rosszabb a helyzet,  persze ez is kibírható, de azért kicsit zavaró.




Két réteg mindenképp kell belőle, a színe nagyon érdekes, mert alapvetően egy szürkésebb, fáradtabb kék rengeteg ezüst csillámmal, de néha, erős fényben némi aranyat és egy nagyon kevés zöldet is vélek felfedezni benne. Viszont mesterséges fényben van, hogy egy sima fémes szürkének látom ezüst csillámokkal... trükkös, az biztos!:)
(Leginkább az utolsó képen, a mutatóujjamon sikerült lekapni, milyen természetes fényben.)

A tartósságát az átlagosnál jobbnak mondanám, a képek a harmadik napon készültek, és imitt-amott már azért látszik egy kicsi kopás, de csak nagyon minimális, ráadásul ebben a pár napban bizony volt hajmosás, mosogatás is... így nem rossz ez a teljesítmény szerintem.

Hajaj, most úgy érzem, a készletemben lenne a helye a Black Amethyst-nek és az Ancient Ruby-nak is, sőt, a karácsonyi Polar Nights-ért is egyre jobban fáj a szívem... Nem lesz ennek jó vége.


Próbáltátok már az IsaDora lakkjait?:)

0 megjegyzés: