Februári kedvencek

8:41 Varjúlány 0 Comments


Borzasztó gyorsan eltelt a február, alig győztem kapkodni a fejem, sőt, tegnap még abban a hitben éltem, hogy csak szombaton lesz elseje.

Ebben a hónapban ami szinte mindig visszaköszönt a sminkemben, az a tusvonal volt. Én a különféle kiszerelésű/állagú tusokat másra és másra használom, most a filces verzió volt a favorit, a Maybelline Master Precise még sosem hagyott cserben, egészen vékony és vastagabb vonalhoz is tökéletes. 
A paletták közül szinte csak a MUA Dusk til Dawn-t használtam, már a tesztjében is említettem, de muszáj még egyszer leírnom: nagyon, tényleg nagyon jól össze van állítva ez a tizenkét szín, szinte mind harmonizál minddel, de közben változatosak is. 
Ha ezek közül is választanom kellene... talán a két lilás árnyalatot mondanám, látszik is már rajtuk, hogy előszeretettel használom őket.:) 


Pirosításra két darab után nyúltam februárban: az Amaze Shy Pink és a Catrice egyik limitált kiadásának habos darabja után. Az előbbi egy univerzális, világosabb rózsaszín csöppnyi barackos beütéssel (nem annyira az, mint a képen!), a Catrice pedig... nos, bevallom, sokáig nem sikerült belopnia magát a szívembe, de mostanra megbarátkoztam vele a gyengeségei ellenére, ez egy élénkebb, de mégis nagyon természetes hatású pink. 


A szájravalók között tarolt a két MAC rúzsom, a Craving és a tegnap mutatott Hot Tahiti, mást szinte nem is használtam. 


A nem hagyományos, macskanyelvformájú alapozóecsetekkel nagyon sokáig kritikus voltam, és igazság szerint még most is az vagyok, egyszerűen képtelen vagyok szép eredményt elérni velük. Legalábbis eddig így volt, mert a CS szettben lévő egyik darabnak sikerült megtörnie a jeget, a Skin79 Vital BB krémmel kifejezetten jó páros, igyekszem most már írni az egész ecsetszerről is.:)


Ugyan a Cachareleket is sokat használtam (Scarlett, Noa, Noa "Paradise"), de egyiket sem érzem igazi kedvencnek, a Trésor Midnight Rose viszont újra az.:)
Rég nem szerepelt már az ilyen bejegyzésekben bizsu, most viszont nem hagyhattam ki ezt a fülbevalót, sokáig mellőztem, úgy éreztem, túl alkalmi, de az utóbbi hetekben rájöttem, hogy teljesen hordható, persze azért nem a legsportosabb szettekkel.:)


Ebben a hónapban rengeteget lakkoztam, de igazi kedvenc nem volt, mindegyiket egyformán szerettem. Viszont a Fantasy Fire-t többször is bevetettem, így arra jutottam, hogy ennek itt a helye.:)


A múlt havi kedvencek között szerepelt egy Teekanne tea, és akkor említette PAncsi, hogy az ő kedvence a feketeribizlis-citromos verzió, persze nekem is meg kellett kóstolni.:)
Valóban csodás ez is, kicsit fanyarabb, mint a Sweet Cherry, de nagyon-nagyon finom!


Nektek mik voltak a kedvenceitek februárban?:)

0 megjegyzés: