Vendégposzt: F&F Lip shine – Cherry Jam

7:45 Varjúlány 0 Comments


Többször is találkozhattatok már a blogon egy kedves barátnőm, Zsú vendégbejegyzéseivel, az alábbiakban is neki adom át a stafétát. A minap említette, hogy szert tett egy csodás szájfényre, én pedig megkértem, hogy írjon nektek róla.:)

 

Nem tudom, Ti hogy vagyok vele, de ahányszor eltévedek a Tescoba, mindig leállok kicsit nézelődni az F&F-es sminkoszlopnál. Maguk a termékeik csábítóak, csak talán kissé túlárazottak, és amúgy is, F&F és a smink? Ugyanmár... Gondoltam én eddig…
… történt ugyan is, hogy a debreceni Tescoban (nem tudom, lehet máshol is) elkezdték kiárusítani a sminktermékeket. Az én egyik drága barátném pedig ezt meglátva rögtön kapott az alkalmon és meglepett egy szájfénnyel, ezzel teljesen megváltoztatva az F&F sminkvonaláról alkotott véleményemet.


A csomagolás
Egyszerű átlátszó, viszonylag masszív műanyag tégely, jól záródik, nyugodt szívvel be lehet dobni a táskába, semmi gond nem lesz vele, garantálom. A dizájn is egyszerű, csupán egy fekete Lips felirat díszeleg a tetején, meg persze az elmaradhatatlan F&F logó. Őszintén szólva nekem nincs bajom az ilyen minimalista megoldásokkal, úgyis a termék a lényeg, nem a csomagolás mintája. 


A termék
A csomagolás után térjünk is rá a lényegre, magára az ajakfényre. Kezdjük az általános dolgokkal: 1,5 gramm terméket kapunk a tégelyben, ami annyira nem rossz. Az én színem egy szép, mélyebb burgundi szín, a Cherry Jam, számomra szerelem volt első blikkre, egyszerűen imádom ezt az árnyalatot. :)
A termék állaga kellemes, ecsettel igazán könnyen lehet vele dolgozni – és igen, itt jön az a tulajdonsága, ami talán sokatok számára a visszatartó erő lehet: itt ugye nem beszélhetünk applikátorról, hiszen egy tégelyes megoldásról van szó, tehát a használata vagy sminkecsettel, vagy kézzel történik, az utóbbi variációnál pedig felmerül a higiénia kérdése. Engem nem is a bacik miatt zavar feltétlenül az, hogy bele kell nyúlni, inkább maga a ragacsos állaga, az, hogy használat után minden alkalommal elő kell kapni egy kis törlőkendőt, stb… Egyszerűen túl babrás, ezért ha nagyon ragaszkodtok a napközbeni használathoz, mindenképp érdemes beruházni egy kis utazó méretű ajakecsetre.
Ezt leszámítva teljesen elégedett vagyok a teljesítményével. Pigmentáltsága közepes, tartóssága szintén. Evés-ivás után visszamarad ugyan a színe, de érdemes megigazítani. Könnyen építhető, önmagában, de rúzs felett is megállja a helyét és érvényesül a színe. De talán beszéljenek helyettem a képek… :)





Szájfény nélkül, még „pucéran”


Egy réteg szájfény, ujjakkal kissé eldolgozva
  
(Az ajkas képekért elnézést, a fényképezőm megmakacsolta magát, ezért a narancssárgás beütés. A színe kanyarból nem ilyen, inkább amolyan fényes-cseresznyepiros. Viszont a pigmentáltságáról elég élethű képet ad. ;) )

A fő kérdés az, hogy ha bármikor is elfogyna, újra vásárolnám-e? A válaszom talán igen. Az állagát, a teljesítményét nagyon szeretem, egyedül az árával nem vagyok kibékülve, nekem egyszerűen nonszenz 1400 Ft egy kis tégelyes szájfényért. Ellenben 500 Ft-ot már nem sajnálok kiadni érte, sőt, mindenkit arra buzdítok, ha hasonló leértékeléssel találkoztok, mindenképp érdemes beruházni egyre, mert megéri.:)

0 megjegyzés: