Öt szuper parfüm tavaszra

6:04 Varjúlány 0 Comments


Ugyan még tart a tél és igazság szerint a legtöbb dologban még a tipikus hideg évszakhoz illő, sötét dolgokhoz vonzódom, parfümök tekintetében a napokban már elkezdtem kacsintgatni a könnyedebb, tavaszidéző darabok iránt. 

Az Escada illatokkal elég vegyes élményeim vannak, a Cherry In The Air ennek ellenére legalább egy kipróbálás erejéig csábított, ahogy a neve is sugallja, nagyon cseresznyés, de egyben elég mű is. Kissé gyümölcsszörp jellegű, bájos, fiatalos és édeskés, de nem az én illatom, ennek ellenére egész jó választásnak tartom a következő hónapokra. 




A Chloé Love Intense változata már régóta csábít, a sima verziót azonban csak mostanában fedeztem fel. Elegáns, finom, lágy és púderes, néha szappanosnak is érzem, igazi tisztaságillat. Sportos szettekhez én elképzelni sem tudom, bájos hölgyeknek viszont isssteni lehet.:)



A L'Eau D'Issey Florale-ról már kifejtettem korábban a véleményem, egy nagyon tiszta illat csöppnyi virágos bájjal, nagyon messze áll tőlem, de elismerem, hogy egy remek kreációról van szó.


A Guerlain My Insolence a nagy nyári-tavaszi kedvencem, könnyed és bájos, de mégis van benne egy kis csavar a mandulának köszönhetően. Engem néha egy zápor utáni mezőre is emlékeztet, holott vizes jegyek egyáltalán nincsenek benne. Az édesebb, nehezebb illatok kedvelőinek, akik mégis szeretnének valami könnyedebbet a melegebb évszakokra, jó szívvel ajánlom.:)


A Cacharel Scarlettje nem a szívem csücske, és azt hiszem, soha nem is lesz az, viszont kedvelem és elismerem. Remek virágos-akácos illat, nem vagyok biztos benne, hogy mindenkinek elnyerné a tetszését, de hogy különleges kis virágcsokor, az biztos!


Ti a melegebb idő közeledtével lecserélitek az illatotokat?:)

0 megjegyzés: