Catrice Candy Shock limited edition

15:30 Varjúlány 0 Comments


C01 I Scream: Ice Cream!

A minap a facebookon már mutattam, hogy a Catrice is készül egy kis újdonsággal, íme, itt is van a Candy Shock limitált kiadás!


C02 Play It Blue
 
 
C03 Bring Me Peach


C04 It's Honey Money

Érkezik négy baked szemhéjpúder, én általában nagyon szeretem ezeket, viszont a fenti árnyalatok most nem varázsoltak el. Szépek, de nem az én színeim. Egyedül talán még a Play it blue... talán. 


C02 Sugar Shock

Jön egy pirosító is, szerintem ez gyönyörű lehetne, csak... engem kísértetiesen emlékeztet az Essence Marble Mania trendkiadásában lévőre. Viszont ha az nem lenne a készletemben, szinte biztos, hogy lecsapnék rá.:)
  

 C01 Vanilla Love


Ezúttal egy highlightert is kapunk, a neve nagyon tetszik, és igazából maga a púder is, csak félek, hogy nekem túl aranyos-sötét lesz. 


A kiadás legérdekesebb darabja szerintem az ajakradír, erre nagyon kíváncsi vagyok. 



  C01 Bring Me Peach


 C02 Sugar Shock

Szintén szájra érkezik két színezett ajakápoló, az Avon hasonló kinézetű rúzsai is tetszenek, de azokat eddig még nem volt lehetőségem kipróbálni, lehet, inkább ezekre teszem majd a voksom.:) 


C01 I Scream: Ice Cream!


C02 Play It Blue
 
 
C03 Bring Me Peach 


C04 Vanilla Love

Négy pasztellszínű körömlakk is a Candy Shock része, ezek engem nem mozgattak meg első ránézésre. 


C01 Cotton Candy

   
C02 Sugar Shock

A kaviár trendet is meglovagolja ezúttal a Catrice, egyből két szín érkezik a kis gömbökből, engem nem különösebben vonz ez a technika, de talán épp ideje lenne kicsit elmélyedni benne.:)

 
Nektek hogy tetszik a Candy Shock?:)  
 

0 megjegyzés: