Vendégposzt: F&F Fénypúder – GALAXY GLOW

11:41 Varjúlány 0 Comments


Nemrégiben volt már a blogon egy vendégposzt egy F&F szájfényről az egyik kedves barátnőm tollából, az alábbiakban pedig a márka fénypúderével kapcsolatos véleményét szeretné megosztani veletek.:)


Tovább mozogva az F&F-vonalon, beszéljünk most kicsit a márka highlighteréről, vagy ahogy a dobozon olvasható: a FÉNYPÚDERRŐL. Az elmúlt egy-másfél hétben intenzív tesztelés alatt állt, lássuk, hogy is teljesített.
Őszinte leszek: nem tudom, ki találta ki ezt a szót, hogy fénypúder, de most már boldogan halok meg. Nálam már ez az elnevezés egy óriási piros pont volt a terméket illetően, végre lett egy szép magyar szavunk a karcos angol kifejezés helyett. :)
 
A csomagolás
Itt is jellemző a jól megszokott egyszerűség: egy sima fekete dobozka, benne homokfúvott üveg tégely.  Az üvegen díszeleg a fantázianév: Galaxy Glow. Az üvegcse nagyon masszív, súlyos darab, a kupak remekül záródik, igazán minőségi hatást kelt.

A termék
11 ml terméket kapunk, melynek állaga krémes, már-már habos, mousse-szerű. Nagyon pigmentált, krémes-bézs szín, enyhe aranyos fénnyel és ici-pici, finoman irizáló csillámokkal. Szerintem gyönyörű és egyáltalán nem tolakodó, nincs az a diszkógömb hatása. Egy rétegben alkalmazva tökéletes egy szépítő nappali sminkhez, viszont építhető is, így ha erőteljesebb hatást szeretnénk elérni ajánlatos 2-3 rétegben felvinni, hogy látványosabb a végeredményt kapjunk.
A leghatékonyabb felvitelhez szerintem a kezünket és egy pufibb ecsetet együtt érdemes alkalmazni, nekem a következő metódus vált be leginkább:
1. ujjal kiszedek egy kis mennyiséget, és rásimítom a kézfejemre
2. egy nagyobb lapos ecset egyik oldalát belemártogatom a krémbe, és a kézfejemről viszem fel a szokásos területekre: arccsont, orrnyereg, szemöldökcsont, szemzug, felső-ajakív, áll, aztán finoman elsatírozom az ecsettel.
3. végül ujjal érdemes picit tompítani a színen a természetesebb hatás érdekében

Könnyű vele dolgozni, szép is, viszonylag tartós és egyenletesen kopik az arcról. 6-7 óra elteltével még látszik fénye, de már lehet igazítani rajta.
De akkor beszéljenek helyettem a képek, bár hozzáteszem, nem egyszerű feladat egy ilyen terméket arcon lefényképezni…

 Egyszerű fekete dobozka, semmi extra, de én szeretem ebben tárolni a polcomon.:)

Galaxy Glow – hangzatos kis név…


Bőrön picit eldolgozva

 Még a fénypúder nélkül.

Fénypúder az arccsonton és a szemöldökcsonton, ill. pici a szemzugban.


Jöjjön a szokásos kérdés: újravásárolnám-e? Bár nem látom esélyét, hogy egyhamar elfogyjon –még mindennapi használat mellett sem -, de a válaszom egy határozott IGEN, hiszen egy jól használható, szép és jó minőségű termékről van szó. Örülök, hogy beruháztam rá. :)

0 megjegyzés: