Nem vált be: Balea Professional hajolaj

8:57 Varjúlány 0 Comments



Azt hiszem, most a cím is elég árulkodó, de azért szeretném kicsit bővebben is kifejteni a véleményem.:)

Nagy elvárásaim voltak a Balea hajolajával szemben, egyrészt azért, mert sok jót hallottam róla, másrészt azért, mert az argánolaj mostanában nagyon felkapott, és a címke szerint azt is tartalmaz, valamint fényt ígér a hajnak, amit én nagyon tudok értékelni.

Nos, kezdjük a pozitívval: a csomagolása kifejezetten tetszik, elég masszív, a pumpája is rendben van, ha nagyon kritikus akarok lenni, esetleg kaphatott volna egy kupakot, de igazából így is teljesen rendben van.
Az illatába már az első használt során sikerült belezúgnom, issteni mézes-édes, lehet, hogy egyeseknek talán már kicsit sok is lenne, de nekem nem az, talán ez a legjobb illatú hajápoló, amivel találkoztam eddig. Ezért is sajnálom annyira, hogy nem lesz állandó lakója a fürdőszobapolcomnak.

És hogy mi a gond vele? Nem hatásos, egyáltalán nem. Próbáltam nedves hajon, száraz hajon, kis mennyiségben, nagy mennyiségben, csak a hajvégekbe masszírozva, kicsit feljebb is eloszlatva, de semmi. Nem csak arról van szó, hogy nincs hosszútávú hatása, nem érzem egy-két nap múlva (már, amennyire az hosszú távnak számít), hogy selymesebb/fényesebb/erősebb lenne a hajam, hanem arról, hogy rögtön a használat után sincs semmilyen hatása. Hangyányival sem kellemesebb a hajam tapintása a bevetése után közvetlenül, mint előtte, márpedig ahogy eddig tapasztaltam, az ehhez hasonló kencék mindig rögtön felkenés után a leghatásosabbak.

Reménykedtem benne, hogy esetleg mégis több idő kell neki, mire kifejti a hatását, de sajnos mostanra ezt is el kellett vetnem, lassan két hónapja próbálgatom, a flakon fele már el is fogyott, de még mindig semmi.

Azt hiszem, az illata miatt bármennyire is szeretném szeretni, erről a kencéről ki kell jelentenem, hogy nekem nem vált be.:(


Ti próbáltátok esetleg?:)

0 megjegyzés: