Ticket To The Show & Fantasy Fire

9:18 Varjúlány 0 Comments


Mindkét (vagy mindhárom) lakk bemutatásával jó ideje adós vagyok, a Fantasy Fire már az őszi Glamour-napok óta a készletemben van, a kétvégű Essence-t pedig akkor szereztem be, mikor kiárusították.
Előbb egy rövid vélemény róluk:




Én magasan ezt a duót tartom a legjobbnak az összes Colour3 lakk közül, a Ticket To The Show az üvegében egy nagyon izgalmas, csillámos sötét színnek tűnik, azonban ezek a kis csillámok száradás közben szinte teljesen eltűnnek, ennek ellenére szerintem szép színt kapunk. A Front Row Backstage-et leginkább óaranyként tudnám leírni, szürkés alapba van ültetve sok kicsi arany csillám, fedőlakknak remek.
Tudom, hogy csöppet sem tavaszias ez a két szín, de szerintem ha ezek közül a lakkok közül még lecsapnátok egyre akciósan, emellett döntsetek.:)


A Fantasy Fire-rel kapcsolatban elég vegyesek az érzéseim. A színe csodás, viszont sajnos a fedése nem az igazi, így jóformán csak topperként használható, én viszont nagyon szeretném alkalomadtán ugyan azt a színt viszontlátni a körmömön, mint ami az üvegben van.
Az ecsete kicsi, nagyon kicsi, pontosan, de elég lassan lehet vele dolgozni, ráadásul a kupakja is nagyon apró, nekem nem áll kézre.
Az eredeti árát szerintem nem éri meg, de kuponnal már érdemes lehet beszerezni, mert nagyon különleges, még ha nem is tökéletes.

Na, de nézzük, hogyan kombináltam őket:




Alapként a Ticket To The Show-t használtam, majd erre jött két réteg Fantasy Fire. Ez egy nagyon érdekes, bordós fényt adott a sötét alapnak, engem kissé az OPI German-icure-jára emlékezetet, azonban bizonyos fényviszonyok között ez a páros nem csak bordós, hanem  zöldes-aranyos is. Nem mondom, hogy ez a legkedvesebb párosításom, de szeretem ezt a két lakkot együtt, valószínűleg még sokszor be fogom vetni így a Fantasy Fire-t.:)

0 megjegyzés: