Márciusi kedvencek

9:54 Varjúlány 0 Comments




Ismét itt a hónap vége, úgyhogy jöhetnek a kedvencek.:)

Márciusban kétféle szemsminket készítettem, vagy valami nagyon kéket, vagy nagyon visszafogottat. Ha az utóbbira tettem a voksom, akkor csak némi Painterly került a szememre, plusz tusvonal a Maybelline Master Precise-zel.
Több tust is kipróbáltam az utóbbi időben, de minden kísérletnek katasztrófa lett a vége, úgyhogy visszatértem ehhez, most ez van leginkább összehangban a kezemmel.:)



A kék(es) szemfestékek közül a Coastal Scents Cyan Frost-ja volt a kedvencem, csodás egy sötétebb színnel kombinálva, vagy akár a belső szemzugba.
Az Essence sima, faragós szemceruzái nekem nem váltak be, legalábbis vonalhúzásra. Viszont felfedeztem, hogy a fehér alapnak nem is olyan rossz, szépen élénkíti a színeket, csak kicsit trükközni kell vele, előbb az ujjbegyemre viszek fel belőle, majd azt kenem fel a szemhéjamra.


A március ajkak tekintetében egyértelműen a piros rúzsok időszaka volt, a Hot Tahiti és a Rimmel Kiss Of Life egyaránt sűrűn előkerült.:)


Az utóbbi hetekben rengeteget lakkoztam, teljesen beleépült az esti rutinomba a körömpingálás, így aztán nagyon sok színt használtam, de kettő volt, amit többször is bevetettem: az OPI Get Your Number és a L'Oréal Burgundy Diva.


A hónap első felében csak a Noát fújkáltam, de aztán az Yves Rocher vaníliás kölnijéért kezdtem el rajongani, viszont az utóbbi napokban megint a Cacharel került elő... úgyhogy most kivételesen két kedvenc parfümöm is volt, mindkettőt nagyon megszerettem.:)


Az Alverde hajvaja talán a legnagyobb márciusi "felfedezettem", bár én a testvajat is szívesen használtam előtte a frizurámra. Egy félkész bejegyzés már itt csücsül róla, mindenképp szeretnék kicsit bővebben is beszámolni róla a következő héten.:)


A bizsuk közül most az Oasapos láncomat hordtam a legtöbbet, néha mindkét medállal, de inkább csak ezzel, a kisebb szívvel. Nem túl feltűnő, de mégsem nagyon apró, pont jó.:)


Nektek mik voltak a kedvenceitek márciusban?:)

0 megjegyzés: