Hip Queens Wear Blue Jeans!

9:15 Varjúlány 0 Comments


Nos, akkor a kékmánia folytatódik.:) Régebben is nézegettem már az interneten a Catrice Hip Queens Wear Blue Jeans!-ét, képeken kifejezetten tetszett, élőben, az üvegében viszont nem fogott meg. Aztán hosszú ideig rá sem tudtam nézni a kék lakkokra, majd ugye nemrégiben kitört a kékláz rajtam... és most már a fiókomban csücsül.:)



Az üvege a szokásos Catrice, nem a szívem csücske, de gondom sincs vele. Viszont! Arra itt hívnám fel a figyelmet, hogy valamiért az üvegében a lakk sokkal világosabbnak, fakóbbnak, szerintem kevésbé szépnek tűnik - pláne a bolti fények között- , mint amilyen valójában, a körmökön lesz.

Az ecsete is a márkától megszokott, lapított, lekerekített, kicsit összevissza, nem ez a kedvencem, de éppen meg lehet szokni.:)


Felkenve már igazi farmerkék, azaz sötét, de nem olyan egyszerűen, mélyen, mint egy királykék, hanem egy kis szürkés tónussal. Na, ez az, amit annyira szeretek benne. :)
Egyszerűnek tűnik, de mégis különleges szerintem, egyetlen lakk van, ami kicsit is emlékeztet rá, az Essence Vampire's Love kiadás Into The Darkja, az is egy hasonló szürkés tónusú kék, viszont azt csillámokkal is felturbózták.

Az állaga nem a szívem csücske, kicsit csíkoz és valahogy nehezen kezelhető, de ez is olyan szerintem, mint a furcsa ecsete: megszokható.
A fedésével én két rétegben elégedett voltam, viszont a képeken látom, hogy elkélt volna még egy harmadik is... bár igazság szerint engem nem zavar különösebben, ha ilyen minimálisan átlátszanak a körömvégek.
A tartóssága olyan, mint a többi Catrice lakké, nem kiemelkedő, de nem is vészesen gyenge, a második nap végére kezdett el megkopni, még akkor sem tragikusan, de nekem az már épp elég volt ahhoz, hogy lemossam.

 
Nektek beváltak a Catrice lakkok?:)

0 megjegyzés: