Én nem szeretem a kék lakkokat...

9:59 Varjúlány 0 Comments


... ugye látjátok?:D

A kék színnel, lakkokkal elég érdekes a viszonyom. Mindig van egy időszak, mikor rájuk sem tudok nézni, aztán jön egy újabb, mikor legszívesebben az egész környezetemet kékké varázsolnám. Az elmúlt hónapok az előbbi jegyében teltek, mint ahogy itt is írtam párszor, most viszont megtörtént a váltás... Kéééket akarok mindenből.
Nem sok ilyen lakkom volt (kettő vagy három, de azok közül is egy inkább feketébe hajló kék csillámos), úgyhogy kénytelen voltam beszerezni párat.


Idővel szeretném majd mindet megmutatni a körmömön, az egyiket már le is fotóztam,  de azért itt vannak margarétán:


A S-he 279-ese az a szín, amit soha eszembe sem jut a körmömön kipróbálni, ha nem látom Carmenesque-nél és Edinánál. Babakék egy csöppnyi szürkés-lilás tónussal, bevallom, még mindig kételkedem benne, hogy passzolni fog a bőrszínemhez, de a szememnek mindenesetre most nagyon tetszik.

A Catrice Hip Queens Wear Blue Jeans!-ével már korábban is szemeztem, egy szép farmerkék, állítólag egy Chanel lakk hasonlása. Kifutó ez is, mint az összes Catrice körömlakk, most érdemes lecsapni rá!:)

Az OPI Tomorrow Never Dies még a Skyfall kollekció része volt, már pár hete is nézegettem, de akkor még nyoma sem volt a kékmániámnak, mostanra viszont nagyon megbántam, hogy otthagytam. Talán ez a legtrükkösebb, és ennek van a legkevesebb joga itt szerepelni, ugyanis élőben, az üvegében talán inkább lilás, mint kék, de mindenképp inkább hidegebb, a kékhez közelebb álló lila.

Az OPI Get Your Number-ével eleinte nem szimpatizáltam, de aztán rábeszéltek. És milyen jó, hogy így történt! Ha minden igaz, holnap írok is róla bővebben.:)


Ti szeretitek a kék színt, kék lakkokat?:)


0 megjegyzés: