Vásárfia - Mac, Lush, Orly, Flormar, Yves Rocher

8:46 Varjúlány 0 Comments


Elég sok újdonság gyűlt össze az elmúlt hetekben, arra gondoltam, egy bejegyzésben megmutatom őket.:)

Hétfőn Pesten jártam, és persze betévedtem a MAC-be. Nagyon sok helyen írtam már, hogy mennyire tetszik az Archie's Girls kollekció, és... élőben sem csalódtam, igaz, nem volt már túl sok minden.
A Veronica pirosító (Prom Princess) és két szájfény, a Strawberry Malt és a Kiss & Don't Tell jött haza velem. Nem tudom, ezekről érdemes-e még írnom, ha úgy gondoljátok, igen, pár napon belül összedobok egy tesztet róluk.:)



Nagyon megjött a kedvem a hennázáshoz, és úgy gondoltam, talán a Lushos verzióval lenne érdemes először kísérleteznem. A Caca Brun-t ajánlották, azóta ezt már ki is próbáltam, az eredmény közel sem olyan lett, mint amilyenre számítottam, de mindenképp szeretnék majd egy bejegyzést szentelni neki.

Persze a Lush-ban más is elcsábított, a Sweetie Pie tusolózselé (?) és a Soft Coeur masszírozó testápoló, az előbbit már javában próbálgatom, az utóbbival még csak ismerkedem, de eddig mindkettő tetszik.:)


Kaptam ajándékba egy tusfürdőmintát, amivel elég érdekesen indult a viszonyunk, ugyanis a fele beleborult a táskámba, és minden beitta az intenzív jázminillatát. Ráadásul a jázmin nem tartozik a kedveneim közé, eleinte kifejezetten zavart, de mire hazaértem, már nagyon is tetszett. Szóval úgy néz ki, neki köszönhetően kezdek megbarátkozni ezzel a virággal.:) Olyannyira, hogy most már ott tartok, hogy a tégelyben lévő pár cseppet nem is nagyon akarom elhasználni, inkább meghagyom szaglászni.:)


Körömlakkot egyáltalán nem terveztem beszerezni, viszont annyi jót, szépet láttam/olvastam már az Orly lakkokról az interneten, hogy ha már a közelükbe keveredtem, muszáj volt meglesnem őket.
Végül az It's Not Rocket Science, a Rock The World, valamint a Rococo A Go-Go szökött velem haza teljes méretben.
A zöld egyébként féláron volt, ha útba esik nektek az üzlet, lehet, hogy érdemes benézni.:)


A mini lakkokkal kapcsolatban van egy kis fenntartásom, de a Flow Play lenyűgözött, ha csak feleolyan érdekes lesz a körmömön, mint az üvegben, akkor is az egyik legkülönlegesebb lakk, amivel találkoztam.:)


Az Yves Rocher termékeivel eddig elég kevés élményem volt, azok közül is csupán egy volt emlékezetes: még ősszel (télen?) szimatoltam valamikor a Bio Vanille illatukat, és teljesen lenyűgözött. Vaníliaimádóknak kihagyhatatlan!:)
A málnás verziót a közelgő nyár miatt vettem le a polcról, a melegebb évszakokban mindig bajban vagyok, mert nem szeretem a tipikus nyári parfümöket, olyankor is ragaszkodnék az édesebb illatokhoz, viszont a környezetemet sem szeretném terhelni... Ez a kis EDT jó áthidaló megoldásnak tűnik.:)
Róluk majd mindenképp lesz még a későbbiekben bejegyzés.:)


Eddig csupán egy Flormar lakkom volt, de annak a színét nagyon megszerettem, így most bátrabban nézelődtem náluk. Végül egy duókróm és egy sötét-bordós árnyalatra tettem a voksom.:)


Végül pedig... emlékeztek még, hogy valamerre nagyon panaszkodtam arról, hogy lemaradtam a lakk-stop miatt az IsaDora Ancient Ruby-ról? Bevallom, azóta is előfordult, hogy csak úgy, "önkínzásképp" megnyitottam Edina posztját róla, mindannyiszor felsóhajtottam, majd bezártam az oldalt... úgy naponta kétszer. Legutóbb már arra jutottam, hogy ez így nem mehet tovább, ideje befejezni a sóvárgást, és elfelejteni. (Csak kicsit vagyok lakkmániás, ugye?)
Erre mi történt? Mikor már tényleg lemondtam róla, megleptek vele.:)


Miről szeretnétek először olvasni? 
Az Archie's Girls holmikról legyen teszt vagy sem?:)

0 megjegyzés: