DIY Adventures - Húsvét

7:26 Varjúlány 0 Comments


A márciusi témánk mi más is lehetett volna, mint a húsvét, ami nagyon egyszerűnek tűnt, de mint kiderült, számomra mégsem volt az. Rengeteg ötletem volt, de persze megint az utolsó előtti pillanatra hagytam a kivitelezést, és.. nos, nem alakult olyan jól, mint szerettem volna.
Akartam krepp papírból csinálni kis figurákat, ez nem jött össze, próbáltam kreppel díszíteni tojást, ez sem sikerült, csináltam egy boszorkányos-tojásalapú szélforgót, ami annyira nem lett rossz, viszont utólag rájöttem, hogy nem sok köze van a húsvéthoz. Ma reggel még nekikezdtem egyszerű tojásfestésnek is, de persze az sem lett tökéletes, és bevallom, kicsit kevésnek is érzem ide.

Így aztán most csak egy félig-meddig csináld magad csibével tudok szolgálni, ha nem is teljesen DIY, akkor is ennek a bemutatását érzem a leghelyénvalóbbnak most.:)





A hozzávalók előre össze voltak csomagolva, csak kiszabni, összeállítani, összeragasztani kellett, ezért nem érzem jogosnak úgy felmutatni, mint az én "munkámat", de szerintem könnyen kivitelezhető otthoni alapanyagokból is.:)

Ami talán a legnagyobb probléma lehet, az a mini cserép, de ha már húsvét, szerintem könnyen helyettesíthető egy (hungarocell) tojással akár, azt be lehet vonni két-három tollal, és még élethűbb is.:) A talpacskákhoz, a szárnyhoz és a taréjhoz kétféle sárga anyag kell, bár igazából egy is elég, bár ha különböző színű, akkor talán mutatósabb. A csibe fejének bármilyen gömb megfelel, be lehet vonni a világosabb sárga anyaggal, csak filctollal kell megrajzolni a pofiját, és kész is.:)

Nézzetek be a többiekhez is:

Bellala (Bellala Blog) 
CRaPTRaSH (CRaPTRaSH ViLáGa)

0 megjegyzés: