S-He 279

11:16 Varjúlány 0 Comments


Carmenesque bejegyzése után képtelen voltam ellenálni ennek a lakknak, még úgy is, hogy ez a világoskék nem annyira az én színem, és hogy egyre vegyesebb a véleményem a S-He lakkjairól.

Az üvegével kapcsolatban semmi újat nem tudok elmondani, szögletes, kicsit hosszúkás, nekem tetszik, az viszont már nem, hogy fantázianevet nem kapott az árnyalat, sőt, még a számozás is elég megtévesztő. 


Nem tudom, szedtetek-e már szét S-He lakkot, a fehér tető lejár róla, és csak egy bordázott kupak marad az ecset végén. Ha már ecset... egyszerű, kerek, hosszú, amivel még nem is lenne gondom, viszont a hosszú szár elsőre kicsit furcsa lehet. Meg lehet szokni, de szerintem kell egy kis idő, mire ráérez az ember a lakkozásra vele.:)



És akkor a lakk maga... én úgy vettem észre, a márka lakkjai között elég nagy különbség van. A csillámos, foil finisűekkel nincs különösebb gondom, viszont a sima, krémesek... valahogy egyszerre túl folyósak (igen, még nekem is, aki a folyékonyabb lakkokat szereti) és nyúlósak. Ezzel is fennáll sajnos ez a probléma, ami meg is látszik a lakkozáson, de... de az az igazság, a szín kárpótol ezért a kis hibáért.
Két réteg van a körmömön, élőben nem vettem észre, de itt, a képeken bizony látszik, hogy nem fedte el teljesen a körömvégeimet, szerintem máskor egy harmadikat is fel fogok kenni.
A tartósságát átlagosnak mondanám, három napig volt rajtam, a végén már megkopott, de nem tragikusan.:)


Ti szeretitek a S-He lakkokat?:)

0 megjegyzés: