MAC Archie's Girls pirosító és szájfények

11:43 Varjúlány 0 Comments


A tegnapi bejegyzésben kérdeztem, hogy szeretnétek-e az Archie's Girls dolgokról bővebben is olvasni, és Ági azt írta, érdekelné a pirosító, viszont akkor már arra jutottam -mivel amúgy is együtt fotóztam őket-, hogy megmutatom a szájfényeket is egyúttal.:) 

Amit mindhárom kencéről és az egész kollekcióról el szeretnék mondani az elején, az az, hogy nekem az első pillanattól fogva nagyon tetszett a csomagolásuk. Tudom, hogy ilyen szempontból elég megosztóak voltak ezek a termékek, nos, én egyértelműen azok közé tartozom, akiket rögtön megnyertek ezek a kis figurák.:)

Na, de kezdjük a pirosítóval.:)



Fehér dobozban érkezik, és maga a kis kompakt is fehér, mint írtam, nekem ez nagyon tetszik. Elég erősen záródik, kicsit talán túl erősen is, én ennek ellenére nem merném csak úgy a táskámba dobni, félnék, hogy megkarcolódik, valami baja esik, de lehet, csak én vagyok túl óvatos.:) 



Illata nincs, az állaga elég érdekes, ami először az eszembe jutott róla, az a bársonyos volt. Szerencsére nem túl puha, viszont nem is kemény, könnyen felveszi az ecset. Minimálisan porzik, egyáltalán nem zavaró mértékben, igazából ilyen tekintetben (is) minden rendben van vele, azonban egy hajszállal én mégis jobban szeretem az ásványi pirosítóm állagát. De még csak megindokolni sem tudom, miért, egyszerűen az csak jobban belopta magát a szívembe. 


Én a Prom Princesst leginkább egy lilába hajló pinkként tudnám behatárolni, kicsit... "dércsípte" hatása van az arcomon. Nagyon-nagyon kevés fénye van, szinte már matt, én szeretek átfutni a tetején egy kevés visszafogottabb highlighterrel.
A pigmentáltságára nem lehet panaszom, elég erős, sőt, néha úgy érzem, az sem lenne baj, ha kicsit gyengébb lenne, mert így nem árt kicsit óvatosan bánni vele. 

A tartóssága is remek, kevés pirosító van, aminek a nyomát még a nap végén is felfedezem az arcomon, nos, ez egy azok közül. Ugyan négy-öt óra után már fakul valamelyest, de még nyolc-tíz óra után is látom, hogy azért van valami a pofimon.:) 
 


Folytassuk a szájfényekkel.:)
Fehér dobozban, fehér kupakkal és jópofa rajzocskákkal érkeznek, nekem ezek is nagyon tetszenek. Jól záródnak, pont elegendő súlyuk van, viszont én ezeket sem dobnám be a táskámba, ugyan abból az okból kifolyólag, amiből a pirosítót sem, túlságosan féltem őket a karcolódástól, sérüléstől. 



Az applikátoruk a szokásos ferdén vágott, megfelelő mennyiséget vesz fel és pontosan lehet vele dolgozni, tökéletesen ellátja a funkcióját.


A szájfények illata megegyezik a márka rúzsainak illatával, vaníliás-cukorkás, én ezt nagyon szeretem, igaz, intenzívebben csak felkenés közben érzem.
Az állaguk inkább krémes-zselés, mint ragadós, aminek én annyira nem örülök, viszont szerencsére mégsem hajlamosak az elfolyásra, nincs olyan érzésem, hogy mindjárt lecsöppennek a számról.

A Kiss & Don't Tell egy enyhén korallba hajló barack, azt hittem, nekem ez túl világos lesz, de aztán ahogy kipróbáltam, kiderült, hogy még éppen nem az, nem sápaszt, sőt, kicsit még élénkebbé is tesz.:)
Azt hiszem, aki régebb óta olvas, már tudja, hogy a piros szájfények a gyengéim, ez az a sminktermék, amit legszívesebben minden lánynak ajánlanék. Nos, a Strawberry Malt pedig ugye egy piros szájfény... ebből már sejthető, mit gondolok róla.:)
Ici-picit pinkes, kicsit talán eperszínű, de még bőven piros, képtelen vagyok elképzelni olyan lányt, akinek ez a szín ne állna jól.

A pigmentáltságuk közepes, olyan, amilyen egy szájfénytől elvárható. Nem rúzsszerűek, de közel sem csak áttetszőek, aminek főleg a Strawberry Malt esetén örülök.
A tartósságuk is olyan, amilyen egy szájfényé általában, két és fél, három óra után kezdenek el kopni maguktól, de már az ivás is meglátszik csöppet rajtuk, evés után viszont szinte teljesen eltűnnek. Ebben nem érzem kiemelkedőek őket, de nem is gyengék, tartósság tekintetében a korrekt a legjobb szó rájuk.:)


Én a szájfényeket és a pirosítót egyaránt nagyon megszerettem, nem tudok komolyabb negatívumot felróni nekik, biztosan gyakran fogom használni őket.:)


Nektek hogy tetszik/tetszett az  Archie's Girls?:)

0 megjegyzés: