OPI Liquid Sand - Get Your Number

5:15 Varjúlány 0 Comments


Bevallom, engem eleinte nem ragadtak magukkal a liquid sand lakkok, igazság szerint nem is értettem, mi ez a nagy imádat/utálat körülöttük, nekem valahogy minden képen úgy tűnt, mintha csak csillámos lakkra került volna mattító fedőlakk. De aztán a Stay The Night csak megtetszett... na meg a Can't Let Go, bár beszerezni még azokat sem akartam.
Felénk azokat nagyon gyorsan el is kapkodták, így mire én a lelőhelyem közelébe értem, már csak a Get Your Number maradt. Úgy gondoltam, hogy ez nem az én világom, de az eladólány csak rábeszélt... szerencsére.:)



Az üvege a szokásos OPI, én ezt nagyon szeretem, egyszerű, de nagyszerű. A kupakja nagyon ergonomikus, az ecsete pedig nem lekerekített, csak enyhén lapított, ez a kedvenc formám.:)

A nyakán volt egy kis "használati utasítás", az ezekről a fotókról sajnos már lemaradt, de a tegnapin még látszik kicsit.:)
Lényegében annyi állt rajta, hogy az alaplakk után jöhet a liqiud sandból két réteg, és a fedőlakkot mellőzzük.




Nos, így is tettem, és... nagyon meglepődtem. Elég szkeptikusan álltam ehhez a színhez, az üvegében tetszett, de a kékmániám ellenére úgy gondoltam, ez nekem nem fog jól állni, ehhez képest kifejezetten elégedett vagyok vele.:)
A textúrája, tapintása elég érdekes, ahogy szárad, úgy mattul, én nem mondanám teljesen simának, kicsit érdes, mintha egy csillámos lakkra nem kennénk fedőlakkot. Engem ez egyáltalán nem zavar, sőt, szeretem, de el tudom képzelni, hogy másnak esetleg kényelmetlen lenne.
Továbbá... engem ez a finis még mindig nagyon emlékeztet valamire... már nem csak a mattított csillámos, glitteres lakkokra, hanem inkább az Essence Gold Feverjére. Ha arra nem kenek fedőlakkot, nagyon hasonló hatású lesz, tapintásra pedig egy az egyben ilyen.

A tartósságával nincs gond, a fotókon már harmadik napos a lakkozás, én ugyan már látok rajta minimális kopást, de szerintem ez ennyi idő után belefér.:)

Én nem bántam meg, hogy beszereztem ezt a lakkot, mert ehhez hasonló színem még nem volt, és azt hiszem, nálam ezzel el is dőlt a liquid sand finis sorsa, egyértelműen pozitív irányba.:)


Nektek hogy tetszenek a liquid sand lakkok?:)


0 megjegyzés: