Bourjois Effet 3D Cosmic szájfény - Framboise magnific

6:03 Varjúlány 0 Comments



A Bourjois igencsak közel áll a szívemhez, nagyon szeretem az alapozóikat, szemhéjpúdereiket, spiráljaikat, körömlakkjaikat, viszont a szájra való dolgaik nem igazán váltak be. A Docteur Glamour rúzsokban csalódtam, csakúgy, mint az Eau De Gloss szájfényekben, így annak ellenére, hogy sok jót hallottam róluk, hosszú időre elment a kedvem attól, hogy a 3D Effet-eket kipróbáljam.
Nos, most már azt mondom, kár volt.:) 





Karcsú, átlátszó tubusban érkezik ezüst feliratokkal, a kupakja jól záródik, semmi különöset nem tudok elmondani róla, de mindenképp inkább tetszik, mint sem.




Nem applikátoros megoldást kapott, hanem kis ecsettel vihetjük fel a szájfényt, könnyű pontosan dolgozni vele, viszont kicsit kevés anyagot vesz fel, többször is bele kell mártani a tubusba.




Az állaga úgy érzem, mintha kicsit zselés lenne, semmiképp nem folyós vagy krémes, inkább csöppet ragadós, de ez engem egyáltalán nem zavar. Az illata kissé gyümölcsös, kissé műanyagos, nem túl erős, felkenés után már nem érzem.

Amit a legjobban szeretek benne, az a színe és a fénye. Ahogy a neve is mutatja, egy málnás, málnahabos pink, de mivel szájfényről van szó, nem erős a fedése. Sok-sok nagyon apró csillám van benne, és különleges ezüstös fénye van, kicsit teltebbnek mutatja az ajkakat.

A tartóssága egy fokkal jobb, mint egy átlagos szájfénynek, de ebben a tekintetben ne várjunk csodát tőle. Azt, hogy hidratál, nem merem kijelenteni, de kellemes érzés viselni és biztosan nem szárít.


Összességében: Végre pozitívan csalódtam a Bourjois szájkencéiben, kifejezetten tetszik a fénye és a színe, tudom, hogy sokan szeretnének ilyen extracsillámos, telt ajkakat varázsoló szájfényt, nos, nem kell tovább keresgélni.:)

A terméket a Szepségtrend webáruháztól kaptam tesztelésre, ha esetleg megtetszett, ITT tudjátok megrendelni.

0 megjegyzés: