Glamour-napok és Primőr TAG

7:28 Varjúlány 0 Comments



Dél óta folyamatosan rohangálok, bevetettem magam a Glamour-napi őrületbe, de ma még inkább  nézelődtem, csak olyasmi jött haza velem, amit már jó előre elterveztem. Mindenképp szeretnék zsákmányos bejegyzést is, de most még csak egy kis beszámolót írnék, mert holnap elutazom, és lehet, hogy ott még elcsábulok erre-arra, és inkább egyben szeretném megmutatni az újdonságokat.:)

Felénk most nem volt akkora tömeg, viszont kuponfüzetet már egyetlen belvárosi újságosnál sem lehet találni Nyíregyházán (Igen, voltam olyan ügyes, hogy itthonhagytam a sajátomat....).
A Douglasben semmi olyasmire nem érvényes a kedvezmény, ami érdekelt volna, egyedül a La Petite Robe Noire-ra, de azt még így is drágállom, és kicsit hasonlónak érzem a NafNaf Fashion Instinct-hez.
A Müller parfümrészlegén ezzel szemben elvesztem, majd feltankoltam Oreo-s Milkából és Carmex-ből.
A DM-es kuponok javát még tartogatom, egyedül a Fantasy Fire-ra váltottam be a Max Effect szelvényt. Tudom, hogy sokan terveznek bevásárolni a Maybelline Color Tattoo-kból, nos, engem egyáltalán nem csábítanak, a türkizt szeretem, de a többi színt nem találom túl különlegesnek, a nagyon népszerű On and one Bronze borzasztó sötét szerintem, nagyon nem az én árnyalatom, egyedül talán az ezüst tetszene még, de már van hasonló a készletemben. Az új Colorama lakkok viszont szuperek!
A Maybelline-nel szemben a L'Oréal dolgai nagyon csábítanak, az új szemhéjpúderek, a körömlakkok, a Color Infaillible-k... és az alapozókat, szempillaspirálokat még nem is említettem... Azt a kupont mindenképp fel fogom használni:)
Na, de ennyit a Glamour-napokról, pár nap múlva jön a teljes zsákmányos bejegyzés.:)


Adryenkánál  olvastam a minap ezt a jópofa kis TAG-et, és arra gondoltam, kitöltöm én is gyorsan.:) 


Én még soha ... nem éreztem azt, hogy unom a beauty témát, és hogy nem érdekelnek már az újdonságok.
Azt szeretem a blogolásban ... hogy itt bátran csacsoghatok a szenvedélyemről, nem néz senki rám furán a sminkmániám miatt.
Jól érzem magam, amikor... bejegyzést készítek a blogra, fényképezek, írok. Imádom ezt csinálni.
Első sminkcuccomat... még valamikor elsős gimnazista koromban vettem, ha jól emlékszem, egy Maybelline Watershine szájfény volt.:)
A legviccesebb eset, ami velem drogériában történt... az, mikor filces tust akartam venni, és jó sokáig vacilláltam rajta, hogy melyiket hozzam el, mert láttam, hogy többet is kinyitottak már. A kasszánál szólt a hölgy, hogy hozzak másikat, mert a tesztert nem lehet megvenni.:D
Ha három főt vendégül láthatnék egy vacsorára ... valószínűleg a három legjobb barátnőm lenne, mostanában legszívesebben minden szabadidőmet velük tölteném.
Ha valaki rólam készítene egy filmet, az én szerepemet... Anne Hathaway játszaná, de csak akkor, ha én tartanám a szereplőválogatást, mert sajnos nem különösebben hasonlítok rá, viszont nagyon kedvelem.
A blog a nevét arról kapta..., hogy szerettem volna egy olyan kis zugot, sarkot létrehozni, ahol előtérbe kerülhet a csajos-csacsogós énem.
A vörös rúzs... a legeslegnagyobb varázslat a világon! Mindenkinek jól áll valamelyik árnyalata, nincs benne semmi bonyolult, mégis mindenkiből azonnal dívát varázsol.
A divattal az a legnagyobb baj..., hogy sokan törvényszerűnek tartják a követését, holott szerintem az ésszerűség és a saját stílusunk legalább olyan fontos.
Ami nélkül nem megyek el sehová... nem más, mint az aktuális szájfényem/ajakápolóm, mindig bedobom a táskámba.
Számomra a stílus... az, ami csak rád jellemző, ami a trendek és minden egyéb fölött áll, az egyéniség.

Töltsétek ki ti is.:)

Ti kihasználjátok a hétvégi kedvezményeket?:)

0 megjegyzés: