Lovely Moulin Rouge - 7

9:37 Varjúlány 0 Comments



Az eddig kipróbált Moulin Rouge lakkokkal teljesen elégedett voltam, nos, a 7-es számú arannyal kicsit más a helyzet. Az üvege ugyan olyan gyengus, mint a többinek, erre nem is érdemes több szót fecsérelni.:)



Önmagában ennek sem elegendő a fedőképessége, minimum három réteg kéne belőle, de annyi csillámot még én sem szívesen halmoznék a körmömre... viszont fedőlakknak elég erőteljes, mert azért bőven van benne moszatka. Úgy gondoltam, először kipróbálom nude alapon (Essence Simply Nude), mert a legtöbb arany lakk így mutat a legjobban, de... bevallom, nem ájultam el az eredménytől.




Igazából semmi komoly baj nincs vele, de a kezemen mégsem látom annyira szépnek... talán túl sokat vártam tőle? Azt hiszem, a gond azzal van, hogy nem igazán passzol a bőrszínemhez.
De nem adtam fel, arra gondoltam, bevetem sötét alapon, viszont mivel sima feketém nincs, a tavalyi vámpíros kollekció aranycsillámos Gold Old Buffy-ját kaptam elő.
Sajnos úgy még kevésbé tetszett, le is mostam rögtön.:(

A lemosása ennek talán egy fokkal könnyebb a várhatónál, egyéb gond nincs vele, csak sajnos azt hiszem, nem passzol az én bőrtónusomhoz.

0 megjegyzés: