High-end kívánságlista

22:30 Varjúlány 0 Comments

Holnap kezdődnek a Glamour-napok, és tudom, hogy ilyenkor kicsit könnyebben csábul el az ember egy-egy drágább kozmetikumra, plusz álmodozni mindig jó, ezért arra gondoltam, összeszedem, hogy ha az árak nem számítanának, mik lennének azok a felső kategóriás sminktermékek, amiket szívesen a magaménak tudnék.:)


1.
Ugyan az Yves Saint Laurent nem áll hozzám túl közel, most mégis a Rouge Pur Couture Glossy Stain-jükre vagyok a legkíváncsibb, köszönhetően a sok pozitív véleménynek, amit olvastam róla. Ha egyvalamit választhatnák, most biztosan ez lenne az.:) 


2. 
A Lancome Rouge In Love a megjelenése óta csábít, bájos, fiatalos, és a színek között is van egy-két árnyalat, amiről simán el tudnám képzelni, hogy a kedvencemmé válna.


 3.
A lista következő darabja is Lancome, méghozzá az új Hypnose Star szempillaspirál. Csodás a csomagolása és a keféje is tetszik, ráadásul a sima Hypnose minimet is nagyon megszerettem.


4.
Nagyon régóta kíváncsi vagyok már a Chanel Lévres Scintillantes szájfényeire, tetszik a karcsú, franciás tubusuk, az állaguk, valamint a fényük is nagyon szépnek tűnik. 


5.
Az Yves Saint Laurent Créme de Blush-jai is nagyon szimpatikusak számomra, imádom a krémes pirosítókat, és ezekről ódákat zengenek... ráadásul csodás színekben kapható. Talán majd egyszer.:)


6.
A Rouge Allure Laque a különlegessége miatt vonz, egyedülálló a piacon, legalábbis nekem semmi hasonló nem rémlik. A színek csodásak, ez a fekete csomagolás pedig végtelenül elegáns... ezt sem utasítanám vissza.:)


7.
Utolsóként a Chanel négyes szemhéjpúderei kerültek a listára, tudom, hogy sokaknak nem váltak be, de annyira szép és jól kihasználható színvariációkban kapható, ráadásul néhányszor már volt szerencsém megtapogatni, és nagyon-nagyon tetszik a textúrájuk.

Ahhvv, úgy érzem, még ezer évig tudnám folytatni ezt a listát, de hét kívánság is bőven sok a jótündéremnek, elég ennyi most az álmodozásból.:)


Ha nem számítana az ára, milyen sminktermékkel gyarapítanátok legközelebb a készleteteket?:)


0 megjegyzés: