Lovely Moulin Rouge edition - elsö benyomások

8:20 Varjúlány 0 Comments



Soha nem vonzott a Lovely állvány, eddig egyedül talán a nyári limitált körömlakkjaik tetszettek, de azok is csak blogokon, élőben egyet sem néztem meg tüzetesebben. Aztán jött a Moulin Rouge kiadás, és tudtam, hogy végem, sok-sok piros lakk, csillámok-glitterek... minden, amiért rajongok. Az első találkozáskor azonban a bőség zavara miatt nem jött velem haza egy sem - minden kellett volna, de azt meg mégse... így inkább maradtam a semminél. Tegnapig. Nem is magyarázkodom, bűnbe estem, le az önmegtartóztatással, éljen a lakkorgia!



Nyilván túl sokat még nem tudok mondani róluk, nem volt időm mindet kipróbálni, de annyira kevés információ van róluk a neten, hogy arra gondoltam, talán most az első benyomásaim is megteszik.:)
Körömlakk esetén szinte egyáltalán nem érdekel a csomagolás, de most akkor is muszáj megjegyeznem, hogy ez az üvegcse és a rajta lévő matrica hihetetlenül gagyi. De ennyit erről.:)
Az állaguk egész jónak, inkább egy csöppet folyósnak, mint sűrűnek tűnik, illetve az extracsillámosak kicsit zselészerűek. A száradásuk átlagos, a tartósságukról sokat még nem tudok mondani, de a csillámosakkal kötve hiszem, hogy gond lenne.




6, 7, 11, 12


A 6-os közepes nagyságú piros csillámos lakk, alapvetően én fedőként fogom használni, azt hiszem, de több rétegben önmagában is jó lehet, karácsonyra kifejezetten szuper!
A 7-es aranycsillámos, ebben kicsit kisebb darabkák vannak, mint a 6-osban, de egyébként ugyan az igaz rá.:) 
A 11-es talán a legkülönlegesebb, engem az üvegben nagyon emlékeztet egy Orly-ra, de sajnos nem tudom megmondani, pontosan melyikre. Lilás-pinkes aranyos fénnyel, pelyhekkel, kicsit gyengébb a fedése, de több rétegben mesés.:) 
A 12-es egy nagyon izgalmas apró sötétpink glitteres lakk, rózsaszín vagy burgundi alappal isteni!



 13, 14, 19, 20


A 13-as alapvetően mályvaszínű glitterekkel van tele, de bizonyos fényviszonyok között kék, ezüst, piros és zöld csillámok is felbukkannak benne, sötétebb nude és rózsás színek fölött gyönyörű.:)
A 14-es tömény ezüst, ez önmagában is szuper, kifejezetten jó fedése van!
A 19-es üvegben hasonlónak tűnhet a 6-oshoz, de valójában sok közük nincs egymáshoz, míg az előbbi inkább fedő, ez egyértelműen megállja a helyét önmagában is, egy világospiros alapszín pinkes fénnyel és sok piros csillámmal. 
A 20-as talán a legnépszerűbb darabja a kiadásnak, viszonylag nagy, sötétebb és világosabb piros glittereket tartalmaz, elég tömény, alig várom, hogy kipróbáljam sötét alapon, pirosan, ezüstön, tulajdonképp mindenen.:)


A kollekció ezeken kívül még több pirosas lakkot tartalmaz a narancsos-korallos árnyalattól kezdve egészen a bordóig, némelyik meg van fűszerezve egy kis csillámmal, csodaszépek azok is.:) Amire még konkrétan emlékszem, az egy arany glitteres (pelyhes?) lakk piros moszatkákkal, nagyon izgalmasnak tűnt az üvegben, de féltem, hogy a körmömön hasonló lenne a Gold feverhez, így az inkább ottmaradt.:)

Ui.: Ha esetleg szeretnétek beszerezni valamit, érdemes sietni, mert pár árnyalatból csak egy van az állványokon, és a többiből is csak kettő!


Találkoztatok már ezzel a kiadással? Szeretitek a Lovely lakkokat?:)


0 megjegyzés: