MAC Mineralize pirosító - Supernova

6:38 Varjúlány 0 Comments



A préselt pirosítókkal világ életemben bajban voltam, egynek se sikerült igazán közel kerülni a szívemhez. Vagy a textúrája nem volt a kedvencem, vagy a színe, vagy a csomagolása, de ha ezeken még túl is tettem magam, egy se volt tartós rajtam kicsit sem.
Azonban azt hiszem, most a Supernova személyében sikerült megtalálnom az ideálisat.:)





Fekete kartondobozban érkezik, semmi különös, de én ezt most eltettem.:)





Ahogy azt már megszokhattuk a MAC termékektől, egyszerű, minimalista külsőt kapott, strapabírónak tűnik, nem hinném, hogy egykönnyen baja esne. Elég erősen záródik, ennek ellenére viszonylag könnyű felpattintani a tetejét, ha úgy van, én bátran bedobom a neszeszerembe.
Jaj, a pirosítót védi még egy plusz műanyag lapocska is, de ettől meg is szabadítottam az első használatkor.





Enyhe illata van, engem egyszerre emlékeztet mentolra, műanyagra és papírra, nekem egészen tetszik. A textúrája viszonylag keményebb, ugyanakkor selymes, csodás. Az egyetlen hibája a porzás, annyira nem vészes ez sem, engem általában az ilyesmi zavarni szokott, de most szemet hunyok felette.:) 





A színét én egy élénk, de mégsem világító, neonos pinkként tudnám behatárolni nagyon enyhe aranyos fénnyel. Nem brutálisan pigmentált, de nem is gyenge, szerintem ez pirosítónál pont így jó.
Amit a legjobban szeretek benne és amin a legjobban meglepődtem, az a tartóssága. Nekem eddig egyedül a krémes pírek váltak be ilyen tekintetben, ha ugyan használtam is hagyományosat, szinte mindig tettem alá egy kis krémes alapot, különben fél-egy óra alatt(!) teljesen eltűnt az arcomról. Arról nem is beszélve, hogy szörnyen természetellenesek, poros hatásúak voltak a bőrömön, már, amíg látszottak. Nos, ezzel nincs ilyen problémám.:) Reggeltől kora délutánig fakulás nélkül bírja, és ugyan kicsit tompábban, de késő délutánig-kora estig megmarad. A bőrömbe is sokkal jobban beleolvad, így nincs poros hatás. Klasszisokkal jobban teljesít tehát, mint bármelyik eddigi préselt pirosítóm.


Összefoglalva: Azt hiszem, megtaláltam a számomra tökéletes pirosítót, a csomagolása teljesen rendben, az állagát is szeretem a kis porzástól eltekintve, a színével sincs gondom, és végre valami tartós a pofimon.
Aki hasonló problémákkal küzd, mindenképp vessen rá egy pillantást!:)

0 megjegyzés: