A nyári minimálsminkem

12:50 Varjúlány 6 Comments



Mostanában kicsit megfogyatkoztak a sminkes bejegyzések, ami javarészt annak köszönhető, hogy ebben a melegben szinte alig festem magam, kivétel ha épp van egy kis szabadidőm, és a magam szórakoztatására pingálok valamit az arcomra.:)
Ezen kívül még ha ki is mozdulok, csak nagyon alap dolgokat dobok fel, ma reggel is így alakult, és bár ez most tényleg semmi különös, azért készítettem egy képet.:)

Az arcomra BB krémet tettem, igazából mostanában javarészt ezt is mellőzöm, de ma úgy éreztem, elkél, ráadásul a fényvédő miatt még hasznos is. Még egy csöppnyi púdert tettem a kritikus részekre, majd jöhetett egy leheletnyi pirosító és csak egy egészen kevés bronzosító.
A szemöldökömre egy kis színezett zselét tettem, a szemsminkemet letudtam a Painterlyvel és egy kis spirállal, de még ezzel is elég fukarul bántam, én mindig ki szoktam festeni az alsó pilláimat is, de mostanában még ezt is mellőzöm... pedig a képet elnézve lehet, nem kéne, olyan furcsa így az arcom.:)
A számra egy paradicsomszínű szájfény került, és ennyi is.


Arc:
Missha Signature BB krém (21)
Maybelline DreamMat púder
E.L.F. pirosító-bronzosító duó

Szemöldök:
Alverde színezett szemöldökzselé (02, Braun)


Szem:
MAC Painterly Paint Pot
Bourjois Volumizer szempillaspirál


Száj:
Maybelline Watershine Gloss szájfény (560, Strawberry Suzzle)


Ti hogy sminkeltek a melegben? 
Sminkeltek egyáltalán?:)

6 megjegyzés:

  1. Szia!

    A melegben nem igazán sminkeltem, a tűző napon BB krém (még csak mintákból, keresem az igazit még) vagy fényvédős arckrém (megtaláltam az igazit, yeee SPF25, nekem elég) ajakbalzsam vagy szájfény (ha nem fúj a szél, mert hosszú a hajam). Most h. kicsit elviselhetőbb a meleg, lehet előveszem a szemfestékeimet is... beszereztem 2 új palettát, felkellene avatnom.
    Szeretem a blogodat. :-)

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Jaj, de aranyos vagy.:)
    Fényvédős arckrémből milyet használsz?:)

    VálaszTörlés
  3. Reviva Labs Sun Protectiv Moisturizer (light cream)SPF 25, külföldről rendeltem még tavaly nyáron, de idén is ezt kenem mivel nem romlott meg... 7 dollár volt, az nem pénz érte 42g és kevés elég belőle. Szeretem, mert nem lettem tőle ragyás, mint eddig minden más arcra kenhető fényvédőtől.

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm, bevallom, eddig erről még nem hallottam, utánanézek majd.:)

    VálaszTörlés
  5. 2014. 02 jár majd le na... :-D

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm szépen, nem tűnik rossznak.:)

    VálaszTörlés