H&M Smoky Eyes ecset

2:13 Varjúlány 3 Comments




Olyan sok jót hallottam korábban a H&M ecseteiről, hogy elhatároztam, amint lehetőségem lesz beszerezni egyet, megteszem. Hiába nyílt pár hónapja Nyíregyházán H&M, oda még mindig nem jutottam el, viszont az egyik pesti utam során szembejött velem egy üzlet, és akkor már nem hagytam ki a lehetőséget.:)
Az ecset egyébként egy kis átlátszó zacskóban van, sajnos azt már nem tudtam lefotózni, de semmi különös egyébként.:) 


Nem nagyon szoktam szeretni a kétvégű dolgokat, főként a tárolás miatt, ez pedig ugye olyan. Az egyik vége egy pufibb, nagyobb ceruzaecset, a másik pedig egy ferdeecset.
Ami általánosságban elmondható róla, az az, hogy a szálai közepesen puhák, el tudnék képzelni ettől selymesebbet is, de nem is szúr nagyon. Amit nagyon nem szeretek benne, az az, hogy folyamatosan hullik az első használat óta. Igazából ilyen még egyetlen ecsetemmel sem fordult elő emlékeim szerint, nem is tudom, mi lesz ennek a vége... egyszer csak elfogy az egész? Mert sajnos nem is csak egy-egy kósza szál jön ki belőle. 
A másik gondom vele az, hogy a ferde rész mozog, nyilván a ragasztással van gond. Nem akkora probléma, ha szétjönne, majd megragasztom, de akkor is...






A pufibb vége az én szemhéjamra csöppet nagy, viszont a szemöldökcsontra és szükség esetén a belső szemzugba megteszi. A ferde részét nagyon szeretem az alsó szempillasoromnál használni, bár ezzel végképp nem vagyok elégedett, nem tudom, a képeken mennyire látszik, de nem egyforma hosszúak a szálak, ezért például tusvonalhoz nem hinném, hogy ideális lenne, pedig a hasonló formájú ecseteket sokan arra szeretik bevetni.


Összességében: Nem tudom azt mondani, hogy nem csalódtam kissé. Annyi jót olvastam már a H&M ecseteiről, hogy magasabbak voltak az elvárásaim. Persze, ha az árat is számításba vesszük, akkor nem olyan rossz vétel ez, bár az E.L.F. Mineral ecsetei sem sokkal drágábbak és ez azoknak én úgy érzem, a nyomába sem ér sajnos. Hullik, mozog az egyik vége, a ferde vége cikcakkos... nem ez lesz a kedvenc ecsetem.

3 megjegyzés:

  1. Nekem is meg van ez az ecset, de nem hullik, nem is mozog, és a cikkcakkosságot sem vettem észre, én is az alsó szempillasornál használom, sajnálom, hogy te ilyet fogtál ki :/

    VálaszTörlés
  2. nekem is vannak h&m-es ecseteim, egy ferde pirosító-, gey púder-, és egy pufi satírozóecset és nekem semmi problémám nincsen velük!

    VálaszTörlés
  3. Vidd vissza,mert gyàri hibàs,az enyèm règi,de tok jó.

    VálaszTörlés