Alverde Ethno Reloaded limitált kiadás

2:58 Varjúlány 5 Comments



Az Alverde ismét egy új limitált kiadással jelentkezik, mely az Ethno Reloaded névre fog hallgatni. Engem már ez és a kampánykép is egyből a tavaly nyári Hippie Deluxe kollekcióra emlékeztetett, és ezen érzésem csak fokozódott, mikor megláttam a termékeket. 

 
Kapunk két négyes szemhéjpúdert, ugyan erről nincs információm, de úgy sejtem, égetett eljárással készültek lesznek, ha így van, nagyon kíváncsian várom őket, pláne, hogy a múlt nyáriakról lemaradtam, és azóta is nagyon bánom a dolgot...
Továbbá érkezik négy ceruza, bár én nem sűrűn használok ilyesmit, de a sötét felkeltette az érdeklődésem. Jön még egy szempillaspirál is, az Alverdétől még nem próbáltam ilyesmit, de azt hiszem, nem is mostanában fog eljönni ennek az ideje.

 

A kollekció továbbá tartalmazni fog egy folyékony bronzosítót, egy kompakt bronzosítót és egy pirosítót, nekem egyértelműen az utóbbi a kedvencem az egész kiadásból.:)



Jön még két rúzs is, a képek alapján ezek nem csábítanak túlságosan, bááár mostanában pont a sötétebb ajakszínezők vonzanak, majd élőben kiderül, megnyernek-e.:) 


Ezen felül a kiadás tartalmazni fog még egy nyakláncot is, nekem ez most első ránézésre nagyon tetszik.:) 


Összességében engem sokkal inkább megnyert ez a limitált kollekció a fotók alapján, mint például a legutóbbi Nude&Flash, sőt, ha jobban végiggondolom, nem is tudom, volt-e már, hogy az Alverde bármely kiadása ennyire tetszett volna.
Az arcra való dolgok és a szemhéjpúderek közül egyáltalán nem lepődnék meg, ha hazaszökne velem egy-kettő.:)



Nektek hogy tetszik?:)

5 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik, és nekem is a pirosító a legjobban. :-)

    VálaszTörlés
  2. Hm, nagyon tetszik! Engem igazán a csomagolása fogott meg. :) Mikortól lehet majd kapni ezt a kollekciót?

    VálaszTörlés
  3. Djkaty: Annyira szép az a csíkos megoldás szerintem!:)
    Bia: Úgy tudom, augusztustól valahogy, legalábbis külföldön, de nem mernék megesküdni rá.:$
    Andi: Nekem is nagyon tetszik.:)

    VálaszTörlés
  4. Engem is a pirosító csigázott fel :) Alapjáraton nem vagyok oda az Alverde sminkcuccaiért, de ha nem csillagászati áron adják majd, akkor beújítok egyet :)

    VálaszTörlés