Mini vásárfia és vélemény

6:45 Varjúlány 2 Comments



Pár napja a fürdőszobás bejegyzésben említettem, hogy lassan kifogyok tusfürdőből, nos, meg is érkezett az utánpótlás.:) Arra gondoltam, hogy most nem csak megmutatom az újdonságokat, hanem egyből írok is róluk pár sort, úgy vettem észre, hogy ezekről hajlamos vagyok elfeledkezni, csak megígérem, hogy megosztom róluk a véleményem, aztán hamarabb elfogynak, minthogy ezt megtenném... 
Na, de akkor haladjunk sorban.:)
Már említettem, hogy a Balea tusfürdőivel kapcsolatban elég vegyesek a tapasztalataim, vannak egész jók és gyengécskék is, de az az igazság, hogy ennek ellenére talán érdemes velük kísérletezni, annyira jó árban vannak. 

A Young vonal kencéi rendre elcsábítanak, annyira jópofa a csomagolásuk, pedig úgy vettem észre, pont ezek a rosszabb minőségűek sajnos. Most a Funky Jungle jött velem haza, ez füge és gránátalma illatú, én még kicsit dinnyésnek is érzem, nagyon nyárias.:) Ennek ellenére nem lesz a kedvencem, mert nem habzik eléggé, így aztán gyorsan fogy, és úgy vettem észre, sajnos kissé szárít is.

A grépfrútos már sokkal inkább bevált, krémesebb, "gazdagabb" az állaga, sokkal jobban habzik, ebből a családból használtam korábban a málnás változatot, az is kifejezetten jó volt.:) 
Az illata természetesen grépfrútos, kicsit kesernyés, frissítő, akik szeretik ezt a gyümölcsöt, ezzel sem hinném, hogy gondjuk lenne, de akik irtóznak tőle, inkább ne ezt válasszák, mert van olyan intenzív, hogy zavaró lehessen.:)

Az Ebelin nedves kozmetikai kendőjét bevallom, sietve kaptam le a polcról, észre sem vettem, hogy aloe verás, én mindent kerülök, ami ilyen, mert nekem eddig az aloe verás dolgok nagyon nem váltak be. Ez sem lesz a legnagyobb kedvencem, bár komolyabb gondom sincs vele, talán lehetne picit nedvesebb, de viszonylag jól visszazárható és az illatával sincs gondom, bár nem is a kedvencem. Megteszi egynek.:)


Próbáltatok már valamit a fentiek közül?:)

2 megjegyzés:

  1. Én a Funky Jungle tusfürdőt vettem meg, annyira tetszett a flakonja.DD Nagy melegben napi 2-3 zuhany mellett jólesett használni, így hamar el is fogyott. Átlagos tusfürdő, engem nem szárított, tetszett az illata, jó nyárias, lehet veszek még belőle. Nóra

    VálaszTörlés
  2. Mondjuk nekem eleve száraz a bőröm, és sokminden tud rontani rajta, lehet, hogy egy normál bőrű tényleg észre se vesz semmit.:)
    Kifejezetten nyárias-frissítő szerintem is, ha nagy meleg lesz és elfogy, én sem kizárt, hogy újraveszem.:)

    VálaszTörlés