Amaze szemhéjfestékkészlet - Lighting Strike

8:55 Varjúlány 2 Comments



A Shy Red rúzs mellett ez a szemhéjpúderpaletta volt a másik, amit nagyon ki szerettem volna már próbálni a Fleur de Santé kínálatából. Alapvetően nem a kedvenceim a barnás és pinkes árnyalatok szemsmink tekintetében, de pont ezért voltam már rá nagyon kíváncsi, hogy vajon mit tudok kihozni belőle. 




A csomagolása nagyon érdekes, matt fekete gumiszerűség, ráadásul a kupakja lecsavarható. Nekem ez mind tetszik, a különálló fedél is, lehet, hogy kell egy kis idő a megszokásához, de legalább egyedi.:) Ami már kevésbé szimpatikus, az az, hogy a színek mindenféle elválasztás nélkül vannak egymás mellett. Szerencsére annyira nem vékonyak ezek a csíkocskák, a legtöbb szemre való ecsettel viszonylag kényelmesen lehet felvenni a színt, de azért én mindig óvatos vagyok kicsit. 




A festékek állagát puhának mondanám, kicsit már túl puhák is az én ízlésemnek, nekem jobban tetszenének, ha egy fokkal keményebbek lennének. Kis mértékben porolnak, én nagyon nem szeretem az ilyesmit, de még engem sem zavar annyira.:) Szerencsére sminkelés közben egyáltalán nem hullanak a festékek a szemem alá és az arcomra, ezért külön piros pont jár.:)





Az első púder egy világos, kissé rózsaszínes árnyalat, semmi baj nincs vele, csak nagyon hasonló a bőrömhöz. A pink számomra kicsit Barbie-s, pont olyan, mint a dobozban, a következő világosbarnát azonban használat közben kicsit melegebb tónusúnak látom, mint a panban, ez sem baj, csak... nekem jobban tetszene kicsit kevésbé aranyosan-sárgásan. A csokibarnához nincs sok hozzáfűznivalóm, egy mélyebb vörösesbarna. Az utolsó szín elég hasonló az elsőhöz, ez is egy bőrszínre hajaz, csak míg az első rózsaszínes volt, ez barnás, már-már egy nagyon gyenge tejeskávénak is elmegy. 
A pigmentáltságukat közepesnek mondanám, nem extraerősek, de nincs is baj velük, ugyan ez igaz egyébként a tartósságukra is, az is közepes. 

Nem tudom egyébként, hogy nézve a színeket felmerült-e bennetek is, hogy mennyire univerzális (lehetne) ez a paletta. Gyors szemsminkhez remek, de én még arcra is simán el tudnám képzelni.:) Pirosító, highlighter, bronzosító egyben... ráadásul nem is túl nagy, utazáshoz szuper lenne csak ezt bedobni a táskába, de sajnos arcra való ecsettel már igencsak ügyeskedni kell a használata közben.


Összességében: Nem tartom rossz választásnak ezt a szemhájpúdeösszeállítást, sőt... igazából az egyetlen dolog, amit kifogásolni tudok rajta, az a színek elrendezése, azt is csak azért, mert ha más lenne, még kihasználhatóbbá válna ez a palettácska. 

Ha az árát is figyelembe vesszük, egyértelműen jó vétel lehet!

Itt  tudjátok megrendelni.:)


* A terméket tesztelésre kaptam.

2 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik a csomagolása, számomra olyan hívogató. : ) ÉS a színek nagyon szépek.

    VálaszTörlés
  2. Örülök, hogy tetszik, szerintem is szép!:)

    VálaszTörlés