Vásárfia - leárazás, kiárusítás, MUA, Sleek

7:12 Varjúlány 17 Comments



Az utóbbi bő hónapban beszereztem pár apróságot, és a névnapomra is megleptek néhány szépséggel, ezeket szeretném megmutatni most.:)

Egyre jobban sajnálom, hogy ezeket a kis kiszerelésű Colour&Go lakkokat lecserélik, szerintem szuper volt ez a mennyiség-ár kombináció, így amíg még tehettem, megvettem pár színt, amire már úgyis régóta fájt a fogam. 
Balról jobbra: Gold fever, Glamorous life, Where is the party?




Szintén Colour&Go lakkokkal lepett meg az egyik kedves barátnőm (Ha esetleg olvasnád, mégegyszer nagyon köszönöm!), méghozzá a három csillámcsodával, név szerint: Time for romance, Make it golden és Blue addicted. 
Mivel pont előtte szereztem be tartalékot ezekből az árnyalatokból, arra gondoltam, azokat majd valamilyen formában kisorsolom köztetek, csak még a részleteket kell kitalálnom.:)




Mivel több lakkot is elfogyasztottam az utóbbi időben, megengedtem magamnak két régi kiszemeltem beszerzését, nevezetesen a Catrice After Eight-et és a King Of Greens-t.
A Catrice lakkok közül sok csábít egyébként, de hamarabb kapok le három Essence-t a polcról ugyan annyiért, mint egy ilyet. Pedig ezek sem nevezhetők túlárazottnak, és nagyon sok szín tetszik...





Mikor a lakkokat vettem, épp akciósak voltak a Rossmannban a Rimmel termékek, nem tudtam ellenállni, és beszereztem két Kate Moss rúzst, a 01-est és a 08-ast. Nem hinném, hogy ezeknek szentelek majd külön bejegyzést, írtam már korábban az első ilyen rúzsomról, de majd meglátom még.:) 
(A 08-as nem ennyire rózsaszín, mint a képen, inkább egy sötétebb nude.)


 


Mint utólag kiderült, Anyukám észrevette, mennyire megszerettem a Bad Girlt, és arra gondolt, hogy a névnapomra meglepinek rendel nekem egy másik palettát a Sleektől.:) De aztán nem tudott dönteni, melyik is legyen, így végül megkérdezett engem is. Annyian ajánlottátok az Oh so special-t, hogy muszáj volt ezt választottam.:) 




Befutott a MUA rendelésem is, két Undressed érkezett, az egyik nektek, a másik nekem.:) 
Épp akció volt, amikor a webshopjukban nézelődtem, tulajdonképp három palettát kaptam kettő áráért, az Undressedek mellé a Dusk til Dawn-t választottam. 




Ezt a nadrágot már láthattátok a legutóbbi outfitbejegyzésben, a Camaieu leárazáson találtuk Anyával, tőle kaptam, és azóta nagyon megszerettem.:)




Ez a nadrág is a Camaieu-ból van, vékony, világos farmer, inkább egy kényelmes, mint extracsini darab, de ilyen is kell.:)




Ez a cipellő már megvan egy bő hónapja (legalább), de azóta alig lehet leszaggatni rólam, úgy éreztem, muszáj ezt is megmutatom.:)  Ez a Deichmannból van, szintén akciós volt.
(A képért bocsánat, hordás előtt sajnos csak ilyet csináltam.)



Ti vásároltatok valamit mostanában?:)

17 megjegyzés:

  1. nagyon szép dolgok! :)
    a Catrice lakkokat remélem bemutatod! :)

    VálaszTörlés
  2. Hú nagyon jó cuccok :]
    Mondjuk a szandi jobban tetszene más színben, én is néztem, de csak a sárga volt leakciózva :(
    Anyukád meg nagyon aranyos :]

    VálaszTörlés
  3. Szper dolgokat vettél, az Oh So SPecialről szóló bejegyzéseket már nagyon várom. :-)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó cuccokat vettél!

    Én is a legutóbbi MUA akción rendeltem ugyanezeket a pallettákat, múlt pénteken, de még nem jött meg. Te is akkor rendelted? Kezdek aggódni a csomagomért:D

    VálaszTörlés
  5. Hol tudtál venni essence lakkokat?? Én akárhol néztem őket, teljesen ki voltak fosztva.

    VálaszTörlés
  6. A nadrágok nagyon tetszenek, a time for romance, a glamouros life és a where is the party nekem is megvan, viszont a blue addicted-et nagyon szeretném, de sehol nem találom.... :(

    VálaszTörlés
  7. Nekem a szandál és a zöld gatyó ami nagyon tetszik,illetve a catrice lakkok nagyon nagyon szépek. Piros Kate rúzsom nekem is van,nagyon dögös!

    VálaszTörlés
  8. Névtelen: Én nyíregyházi vagyok, nem tudom, így mennyit segít, itt a Rákóczi úti Rossmannban találtam még, de csak ezekben a színekben volt már, szerencsém volt, hogy én pont ezeket akartam beszerezni.:)

    Monika: Jaj, de kár.:(( Ráadásul ha jól tudom, az őszi szortimentben ez már nem is lesz... nem értem, miért szüntetik meg azokat az árnyalatokat, amik ennyire keresettek.:/

    LittleMucli: :) Én tegnap próbáltam ki, szerintem is szuper ez a rúzs!

    VálaszTörlés
  9. A zöld naci a kedvenc és a csillámos körömlakkok! :)
    Ezeket a szandikat nézegettem én is, de élőben nem győztek meg.
    A Where is the party lakk nekem is megvolt, kidobtam! Nagyon gyenge volt a fedése, legalább 3 réteg kellett belőle és bepipultam rá! :) Sötét lakk fölé pedig még jó lett volna! :D

    VálaszTörlés
  10. Jájj, én pont ma este akartam kipróbálni. Lehet, hogy megpróbálkozom akkor egy sötét alappal, hátha úgy jobb lesz.:)

    VálaszTörlés
  11. Annyira jól néz ki ez a szandi, és a színe is tök jó *-*

    VálaszTörlés
  12. Ó, az Undressed is érdekel, biztosan szeretni fogod azt is. Én odavagyok a Nakedért és az Oh So Specialért is, meg még sok-sok másik szépségemért is... Jó dolog ez a sok szépség. :-)

    VálaszTörlés
  13. Thündérke, Adryenka: Aranyosak vagytok.:)
    Djkaty: Az Undressedről lehet, ma már írok is, azt már egész jól kiismertem.:) És igen, jó dolog ez a sok szépség.:)

    VálaszTörlés
  14. Nagyon jókat választottál, most hirtelen nagyon kedvet kaptam egy bevásárlókörúthoz. :))
    Ha gondolod, nézz be hozzám is: www.beautyladyblog.blogspot.hu

    VálaszTörlés
  15. Én is így szoktam járni, amikor másoknál látok hasonló bejegyzéseket... úgy látszik, ez ragadós!:))

    VálaszTörlés
  16. A Blue Addict lakkot sokáig vadásztam, de mindenhol elkapkodták előttem, pedig nagyon vágytam rá :(

    VálaszTörlés