Fleur de Santé In Between Colour & Gloss rúzs: Shy Red

8:14 Varjúlány 3 Comments



Már jó ideje szemezgettem a Fleur de Santé kozmetikumokkal, de valahogy mindig tolódott a rendelés, míg nemrégiben megkerestek, hogy lenne-e kedvem tesztelni néhány terméket. 
Nagyon megörültem, mikor megtudtam, hogy én választhatom ki a kipróbálásra küldött kencéket, volt ugyanis valami, amire már jó ideje kíváncsi voltam, nevezetesen erre a rúzsra. 


 

A csomagolásáról azt hiszem, megoszlanak a vélemények, nekem összességében tetszik ez az acélkék külső, a forma pedig végképp, egész egyedi szerintem.:)  Jól záródik, strapabírónak tűnik... semmi kifogásolnivalót nem találtam rajta.




Ahogy a neve is mutatja, ez egy szájfényszerű, könnyed rúzs, általában ezt valaki vagy nagyon szereti, vagy nagyon utálja. Én egyértelműen az előbbi csoportba tartozom, szeretem az erősen fedő, keményebb rúzsokat is, de ezek sokkal közelebb állnak a szívemhez. 
Nagyon lágy, könnyed állaga van, jól siklik az ajkakon, már-már folyékonnyá válik, én imádom. Az illata nekem nagyon tetszik, a többség talán egyből azt mondaná, hogy gyümölcsös, de... engem bármilyen bután hangzik is,  határozottan emlékeztet az egyik kedvenc játékomra gyerekkoromból, egy gyümölcsillatú Barbie-ra, ezt muszáj volt megemlítenem.:)
Egyáltalán nem szárít, de ez elvárás is nálam, főleg egy ilyen jellegű rúzsnál. Hogy hidratál-e, azt elég nehéz megmondani, csalóka tud lenne ez a típusú, lágy állag, én mégis azt mondom, hogy minimálisan igen. 




A színe felkenve egy visszafogottabb, áttetsző, kicsit korallos piros, én ezt bármikor bárhová el tudom képzelni. 
A tartóssága nagyjából egy szájfényével egyezik meg, ivás után marad ugyan még egy kis  szín a számon, de a fényét teljesen elveszti, pótolni kell. Én ezt nem rónám fel negatívumként, a hasonló rúzsokra is ez jellemző.

Összességében: Én teljesen beleszerettem ebbe a kencébe, amióta megvan, tulajdonképp egy nap kivételével mindig ezt viseltem,odavagyok ezért a formuláért, az illata is kedves nekem, a színe pedig csodás!

3 megjegyzés:

  1. én a múltkori Marie Claire akció során jutottam egy FdS rúzshoz,hát imádnivaló! :)

    VálaszTörlés
  2. A csomagolása nagyon tetszik, és a színe is nagyon szép! :)

    VálaszTörlés
  3. Nóra: Arról én lemaradtam, későn hallottam róla, úgy bántam.:(
    Nyuszifül: Csak ajánlani tudom.:)

    VálaszTörlés