Essence Class Of 2013 tendkiadás

15:37 Varjúlány 2 Comments



(01, Want to be My Freshman?; 02, School’s Out Forever; 03, Blues of Being Cool)



Az Essence idén ősszel előrukkol egy "iskolás" trendkiadással, ha már ilyen vonalon indultak el, nem értem, miért nem ez jön szeptemberben... de mindegy, térjünk vissza a fő gondolatszálhoz, nézzük, miket fog tartalmazni a Class Of 2013.:)

Először is három jumbo szemceruzát, bevallom, én ezekért nem rajongok annyira, vagy krémes legyen egy szemfesték, vagy préselt, esetleg por állagú, de azért elismerem, hogy szépek ezek a színek, főleg a kék tűnik különlegesnek, a másik kettő viszont univerzális.:) 


  
 (01, Sheerleader)


Jön  egy préselt (!) translucent púder, ezért örök hálám az Essence-nek, ha nem lesz vele semmi gond, megvalósul ezzel a púder-álmom.:) Ezer éve szeretnék már ilyet, de a drogériákban csak por állagút találtam eddig, ami azért nem a legpraktikusabb, pláne nem táskábadobós.:) 
 


 (01, Alpha Better Gamma)


Érkezik egy pirosító is, engem ez nem fogott meg különösebben, bár szép ez a minta.:) 



(01, Alpha Better Gamma; 02, Ready for Rush Week?)


Továbbá a kiadás része két ajakszínező is, a rózsaszín bár bájos, azt hiszem, nekem túl világos lenne, a piros viszont csodás!

 

(01, College Hero)


A Class Of 2013-hoz tartozik egy fedőlakk is, első ránézésre szerintem bár szép, annyira nem különleges, kicsit hasonlít a régi Twins lakkok közül a Blair-re.




(01, Blues of Being Cool; 02, School’s out Forever;
03, Ready for Rush Week?; 04, Alpha Better Gamma)


Jön négy sima lakk is, nekem a két középső tetszik, a pirosak mindig elvarázsolnak, a másik pedig egyszerű, de nagyszerűnek tűnik a kép alapján.:) 


 
 
(01, Campus Fellows)
 
 
A kiadáshoz tartozik egy hajgumiszett is, szerintem nagyon aranyos ez a masnis megoldás.:)
 



 

(01, Old-School Bag)


A kollekció utolsó darabja egy kozmetikai táska, cukinak tűnik, kíváncsi vagyok, mekkora lesz.:)


Nektek hogy tetszik ez a trendkiadás?:)

2 megjegyzés:

  1. Engem valahogy teljesen megfogott az egesz kollekcio, a szinek is, minden :D talan a pirosutot hanyagolnam, de azon kivul... Jaj nekem :D

    VálaszTörlés
  2. Christine: Hangulatos, az biztos, én csak azt sajnálom, hogy nem most, szeptemberben jön.:)

    N.: A lakkok közül a két középső nyert meg engem is.:) A pirostól meg ne félj, szerintem mindenkinek jól áll, csak bátran!;)

    VálaszTörlés