Balea Cukorfalat testkrém

11:00 Varjúlány 4 Comments



Bár a Balea Cukorfalat tusfürdővel nem voltam maradéktalanul elégedett, a nemrégiben megjelent testápoló krémet szinte azonnal beszereztem, mostanában nagyon szeretem az ilyen kencéket.:) 

Egyszerű, színes műanyag tégelyben érkezik, én semmi kifogásolnivalót nem találtam rajta, jól záródik, és még bájos is ez a vidám sárga és pink párosítás. 
A krémet egyébként fólia is védi a tető alatt, így biztosak lehetünk benne, hogy mi nyitottuk ki először.:) 




Az illata nagyon hasonlít a tusfürdőéhez, de szerintem nem teljesen olyan. Kevésbé domináns benne a citrom, édeskésebb, vaníliásabb, némi kókuszt is érzek rajta, sokkal jobban tetszik, mint a tusié.:) Azonban sajnos annak ellenére sem tartós, hogy a tégelyben elég intenzívnek tűnik, a bőrömön nagyjából két órán keresztül marad meg.




Az állagát én sűrű krémként tudnám jellemezni, pont jó, nem túl folyós, de könnyen kenhető, kicsit talán lágyabb, mint az Alverde testvajak. A hatása viszont egy az egyben olyan, és ezzel már el is mondtam a lényeget.:) Szuperül hidratál, ha alaposan bekenem magam, utána két-három napig nagyon puha, hidratált a bőröm, ami az én esetemben nagy szó, hiszen állandó szárazsággal küzdöm.


Összességében: Nincs ezen mit ragozni, szuper kis kence, csak ajánlani tudom.:) Jó hír, hogy ha minden igaz, nem limitált, de én azt mondom, aki teheti, máris szerezze be, nem fogja megbánni.:)

4 megjegyzés:

  1. Hú, pontosan már nem emlékszem, de valahogy 600 és 800 között volt, többe biztosan nem került.:)

    VálaszTörlés
  2. Jó, hogy írtál róla! Habár most nagyon beleszerettem az Alverdébe ( Makadámdiós testvajba) , lehet, hogy majd ezt is kipróbálom, ha elfogy a drágaságom :$ , de remélem még soká' jön el a pillanat! :D

    VálaszTörlés
  3. Ha elfogy, szerintem megéri kipróbálni ezt, már csak a változatosság miatt is.:)

    VálaszTörlés