Hogyan tovább 2013-ban?

8:30 Varjúlány 0 Comments




Múlt év elején írtam egy bejegyzést nagyon határozott elképzelésekkel arról, hogy milyen irányban szeretném tovább írni a csöppnyi blogomat, arra gondoltam, most áttekintem, mennyire sikerült tartani a terveimet, valamint összeszedem, idén mik a céljaim a Girls' Cornerrel.:)

- A legfontosabb célom 2012-re az volt, hogy még jobb, tartalmasabb bejegyzéseket készítsek. Úgy érzem, ez csak félig-meddig sikerült, bőven van még hová fejlődnöm. Talán kicsit lassabban ugrom meg a lépcsőfokokat annál, mint amire számítottam, de az irány úgy érzem, alapvetően jó, csak igyekeznem kell még inkább.:)




- Múlt év elején vetettem fel először, hogy szeretnék illatokról is írni. Ez is csak félig-meddig sikerült. Készült pár bejegyzés parfümökről, de közel sem annyi, mint amennyit szeretem volna. Ennek egy oka van: sokkal, tényleg sokkal nehezebb egy illatot szavakba önteni, mint hittem. Minden elismerésem azoknak, akik ilyen témában írnak, most már a saját bőrömön is tapasztalhattam, hogy nem könnyű feladat ez, de igyekszem lassacskán felnőni hozzá.:)

- Tavaly ilyenkor úgy éreztem, kicsit személyesebbé kell tennem a blogom, amit azt hiszem, sikerült is elérnem. Korábban nagyon tartózkodó voltam, elhatároztam, hogy ide semmi, de semmi privát, nem szépségápolással kapcsolatos dolog nem kerülhet, amitől kicsit fásultnak, ridegnek éreztem sok írást, de ezt úgy vettem észre, mostanra sikerült leküzdenem.
Viszont én ettől több személyes dolgot sem szeretnék látni itt, sem egyéb mást, úgy érzem, ez most teljesen jó így, de erről majd egy alábbi pontban.:)




- Szerettem volna több körmös, haj- és arcápolással kapcsolatos bejegyzést, úgy érzem, ezt teljesítettem is.:) 




- Egy éve elhatároztam, hogy az újdonságokat is szerepeltetem itt, de csak a saját véleményemmel kiegészítve. Azt hiszem, ezt is sikerült tartanom, és ahogy észrevettem, ti is szeretitek ezeket a bejegyzéseket.:)




- Kedvencek minden hónap utolsó napján. Bevallom, ennek a kivitelezésében kételkedtem leginkább, de sikerült mindig az adott időre elkészülnöm a legkedvesebb termékeimről szóló bejegyzéssel, remélem, ezt a szokásomat 2013-ban is sikerül megtartanom.:)




- A múlt év elején eldöntöttem, hogy megpróbálok kicsit jobb, szebb sminkeket készíteni. Ezt is úgy érzem, részben sikerült teljesítenem, ha visszanézem a régi fotókat, azokhoz képest van fejlődés, de még közel sem vagyok elégedett, itt is hasonló a helyzet, mint a bejegyzéseknél: az irány szerintem jó, de még van hová haladni.


És akkor a tervek 2013-ra:

- A blog továbbra is szigorúan tematikus marad. Imiatt-amott esetleg megengedek magamnak egy-két off bejegyzést (a hét zenéje például), de nem akarom, hogy túlsúlyba kerüljenek ezek, a kicsit személyesebb hangvételt viszont igyekszem megtartani.:)

- Jobb, sokkal, sokkal jobb bejegyzések.

- Szebb, jobb képek, igyekszem tényleg mindent kihozni a kis masinámból.

- A fenti ponttal talán kicsit ellentétes, de a jó/jobb képek mellett szeretném, ha a blogom továbbra is szövegközpontú lenne.
Tudom, hogy a többség nem így van ezzel, de én ha másoknál olvasok mondjuk egy terméktesztet, szinte soha nem a képekre figyelek, sőt, általában átgörgetem őket. Engem mindig a blogger véleménye érdekel, mert ha kapható itthon is a termék, egyszerűen bemegyek a boltba, és megnézem a tesztert, viszont azt nem tudom ott eldönteni, hogy be fog-e válni, úgyhogy számomra a szöveg az elsődleges.:)
De tudom, hogy sokatoknak fontosak a fotók, úgyhogy nincs mese, az előző pontot is végre kell hajtani.:)

- És ha már mások: szinte mindenkit olvasok, legalábbis azokat, akik a Sminkboxon szerepelnek, viszont alig kommentelek, amit nagyon szégyellek. Többször eldöntöttem már, hogy ezen változtatok, de valahogy mindig kudarcba fulladt a dolog, mert általában késő este jutok el odáig, hogy átnézzem az olvasómat, olyankor pedig már hajlamos a fogalmazóképességem elhagyni, nyakatekert, értelmetlen mondatokat pedig nem szeretnék senkinél sem hagyni. Éppen ideje valahogy orvosolni ezt, mert nem akarok ilyen inaktív lenni.:)

Röviden (már, amennyire ez rövidnek számít) ennyit szedtem most össze, a főbb "irányvonalak" ezek, de ha esetleg ti valamit másképp szeretnétek, vagy úgy veszem észre a reakcióitokból, hogy rossz az út, természetesen változtatok.:)


Kicsi megkésve, de boldog új évet!:)

0 megjegyzés: