Deichmann mustra

16:32 Varjúlány 5 Comments

A minap szétnéztem a Deichmann honlapján, és ha már így alakult, megmutatnám azokat a darabokat, amik a képek alapján megtetszettek.:) 




Ami elsőként megfogott, az ez a csipkés-nude peep-toe. A sarka se olyan vészesen magas... általában nem vagyok oda az ilyen nyitott orrú cipőcskékért, de ezt szívesen megpróbálnám.:)




A következő lábbeli, ami megtetszett, szintén nude, de talán kicsit kevésbé alkalmi.:) 
 

A balerinákkal elég vegyes a viszonyom, van egy-két darabom, amit nagyon szeretek, de a legtöbb sajnos hajlamos feltörni a sarkam, pedig olyan kényelmesnek tűnik ez a fazon...
Cukiságban szerintem abszolút favorit ez a kis csipkésen lyuggatott darab, és az a fa talp is... nagyon bájos.:) 


Ez a fekete-fehér cipellő is nagyon megtetszett, szuper lenne a színes-pirosas nyári holmijaimmal, ráadásul az a masni...


Ez már nem egy hagyományos balerina, van egy kicsi sarka, én ennek örülök, valahogy kényelmesebbnek érzem ezeket, mint a teljesen laposakat. Ráadásul fekete, tökéletes kis hétköznapi darab lenne.


Korábban volt már egy a fentihez nagyon hasonló, alacsony sarkú pántos fekete cipellőm a Deichmannból, és imádtam, de sajnos már nagyon elkopott. Azóta is keresem az utódját, nos... lehet, hogy ez lesz az.:)

Ősszel próbáltam egy szuper kis piros magassarkút, de végül nem vettem meg... és ezt nagyon bánom, mert azóta jöttem rá, hogy én egy ilyen darabot remekül ki tudnék használni, így aztán jókorát dobbant a szívem a fenti szépséget látva.
 


Nincsenek extraszínes magassarkúim, és eddig nem is éreztem hiányukat, mostanában viszont másokon nagyon tetszenek. Ennek a kis pink szépségnek csodaszép színe van, csak sajnos lehet, hogy nekem túl magas ez a sarok, a 180 centis magasságomnak is megvannak a maga hátrányai.:(

 

Ez a kis türkiz topánka is ugyan az a fazon, mint a fenti rózsaszín, de ennek is annyira szuper a színe... ha választanom kéne a kettő között, bizony bajban lennék.:)




Nem vagyok nagy saruimádó, de ez a sok vastag pánt nagyon megtetszett, na meg azok a szegecsek és a fonott rész... szívesen elfogadnám.:)

Nyaranta nagyon szívesen hordok csinos papucsokat, nadrághoz és szoknyához egyaránt illenek, ráadásul általában egész kényelmesek, még ha nem is teljesen laposak. Ezt a fehéret imádnám a sietős reggeleken.:)


Ezt a pink tornacipőt már a facebookon is mutattam, teljesen elvarázsolt.:) Nem vagyok nagy csukás, sőőt... másokon tetszik, de nem az én stílusom. Ez viszont... olyan gyönyörű színe van! Komolyan elgondolkodtam rajta, hogy meg kéne nézni élőben is. 




Nagyon szeretem a Deichmann táskáit, ráadásul a fehér retikülöm már igencsak megkopott... csoda hát, hogy megtetszett ez a kis szépség? A képek alapján a mérete is pont ideális, nem hatalmas, de arra éppen elég, hogy a napi dolgaimat beledobáljam.



A táskák között még egy szuper darabot találtam, ezt a korallos-virágos csodát.:) Hogy lehet valaminek ennyire szép színe? Remélem, nem csak a monitorom csapott be, és élőben is ilyen.
 
Télen nagyon szeretem a sapkákat és a kalapokat, nyáron viszont nemigen hordok ilyesmit, valamiért én úgy érzem, hogy inkább melegít, minthogy a naptól védene. De ez a türkiz-fekete csíkos szalagú mégis nagyon megtetszett, lehet, teszek egy próbát vele.:)


Huh, csakúgy, mint a H&M-ből, innen is elég sok mindenre vagyok kíváncsi... azt hiszem, ha egyszer beszabadulok az üzletbe, minimum egy délutánon keresztül próbálgatni fogok.:)




5 megjegyzés:

  1. Az első cipőcske nagyon szép. Sajnos van már egy nagyon hasonlóm, de lehet, hogy még beszerzem. :)

    VálaszTörlés
  2. A korallos táska nagyon jóó :) Nem tudod, hogy a pink tornacipőből még milyen színben van? :)

    VálaszTörlés
  3. Hú, talán mintha pirosban is láttam volna ezt a típust, de nem vagyok biztos benne.:$
    Viszont rengetegféle tornacipő van.:)

    VálaszTörlés
  4. Jaj, de kár.:( Én hétfőn akarok menni kicsit próbálgatni, most már tényleg kíváncsi vagyok, milyen lesz.

    VálaszTörlés
  5. Nekem olyan masnis cipőm,van (felforgattam mindent,hogy találjak a méretemben)egyszer vettem fel,és a sarkánál a csipkék elszakadoztak az alatta lévő selymes anyag koszos lett,és nem lehet kimosni :((

    VálaszTörlés