Douglas Highlighter

10:38 Varjúlány 0 Comments



Még karácsony előtt kaptam ajándékba ezt a kis szépséget, azóta várt a tesztjére, de nem halogathatom tovább, mert már így is kiárusítják.:) 
El kell mondanom, hogy kezdem egyre jobban megszeretni a Douglas sajátmárkás sminktermékeit, az ötös palettáikat is gyakran előkapom, és ez a highlighter is hamar belopta magát a szívembe.

Amit nagyon szeretek benne, az a csomagolása, egyszerű, minimalista, de nagyon igényes, engem picit a MAC termékekre emlékeztet.
Kellő súlya van, stabil, jól záródik, de mégis könnyen nyílik, nem érzem azt, hogy kinyitás közben eltörhetne, és ez a matt fekete műanyag is kifejezetten strapabírónak tűnik. Nincs ezen mit szépíteni, imádom a külsejét.:)






Az állaga icipicit talán keményebbnek mondható, de könnyen felveszi az ecset, sőt, kissé porzik -ez látszik a fenti képeken is-, viszont szerintem nem akkora mértékben, hogy használat közben zavaró lenne.




A pigmentáltságával nincs gond szerintem, bár én most a karomon építgettem picit, de csak azért, hogy jobban kijöjjön a színe.
A highlightereim közül ez a legfényesebb, legalkalmibb, számomra kissé... ünnepi, de ez talán nem is csoda, hiszen a karácsonyi kollekció része volt.
Amit annyira nem szeretek benne, az az aranyos-bronzos alaptónusa. Írtam már korábban, hogy az extravilágos bőrömre szívesebben használom azokat a highlightereket, amik gyöngyházas-ezüstös fényűek, illetve inkább hajlanak fehérbe, mint barackos színekbe, mert azokkal tudok fényt varázsolni az arcomra. Emiatt sajnos nekem annyira nem előnyös, viszont kicsit sötétebb bőröm isteni lehet.:)


Összefoglalva: A csomagolását imádom, maga a termék is jó, én az állagát is szeretem, még ha minimálisan porzik is. A színe sajnos nem a legelőnyösebb nekem, de picit sötétebb, vagy akár csak normál bőrszínnel rendelkezőknek mindenképpen ajánlom, még akkor is, ha az akciós ára is borsos, mert ez a kiszerelés úgy gondolom, akár egy életre is elég lehet.:)

0 megjegyzés: