Kicsike vásárfia

12:00 Varjúlány 0 Comments

Csak egy-két új holmit szeretnék megmutatni, nem valami sok, de... nagyon örülök nekik.:)




A legutóbbi vásárfiás bejegyzésnél említette az egyik kedves hozzászóló, hogy érdemes benézni a Camaieu-ba is, nos... persze nem bírtam ki, hogy szét ne nézzek.:) Mint kiderült, idestova egy éve már, hogy kinyitottak a városunkban, ehhez képest azt hittem, nagyon új még a bolt... ebből is látszik, hogy mennyire nem érdekelt a divat az utóbbi időben.:)
Úgy vettem észre, hogy alapdarabokban igazán erősek, találtam is egy szuperakciós felsőt a kedvenc színemben, persze ez haza is jött velem.

Írtam korábban, hogy talán jó lenne beszerezni egy cipellőt tavaszra, ráadásul azóta tönkre is ment az egyik lábbelim, úgyhogy lelkes próbálgatásba kezdtem.:) Egy délutánt rá is szántam a dologra, de végöl nem vettem semmit, nem akartam elhamarkodni, gondoltam, még kiokoskodom, melyik esélyes is lenne a legjobb, és majd visszamegyek érte. Hát nem így történt... lebetegedtem. De azért csak sikerült Anyuval megoldani a dolgot, és már a szobámban pihennek a drágáim.




Ebbe a pink tornacipőbe már a Deichmann honlapján beleszerettem... féltem is rendesen, hogy élőben majd csalódást okoz, vagy nem lesz kényelmes, de nekem eddig tökéletes.:)
Egyébként az összes kinézett darab közül ez okozta a legnagyobb fejfájást, mert alapvetően nem vagyok csukás típus, de ez annnnyira....
Azt hiszem, ezért megéri megtanulnom sportosabb összeállításokat is viselni.




Ez pedig mivel fekete, szuper lesz igazából mindennel, ráadásul ez a pántos megoldás is nagyon megtetszett.:)

Egy akciós taupe magassarkúval szemezgettem még sokáig, de... azt hiszem, erre a kettőre most nagyobb szükségem volt, bár azért sok összeállítással el tudnám képzelni azt is.
Igyekszem mihamarabb megmutatni outfitek részeként is ezeket a darabokat.


Ti vettetek valamit mostanában?:)

0 megjegyzés: